19 Eylül 2022 Pazartesi

AK PARTİ BEYKOZ’DA HEDEF: 2023’DE REKOR OY


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, “Yüz Yüze 100 Gün” projesi kapsamında “Her Üye Bir Üye” sloganıyla, 2023’de 23 milyon üye hedefi için çalışmalara başladı.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, “Yüz Yüze 100 Gün” projesi kapsamında ev ve iş yeri ziyaretlerinden mahalle gezilerine, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinden gençlik buluşmalarına kadar toplumun her kesimiyle yüz yüze iletişim kurmaya devam ediyor.

“Yüz Yüze 100 Gün” projesinde 8’inci haftayı geride bırakan AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “2023 seçim zaferimizin sembolü olacak 23 milyon üye” hedefi doğrultusunda teşkilatlara talimat vermesinin ardından üye çalışmalarına başladı.



“HER ÜYE BİR ÜYE” STARTI GÜMÜŞSUYU’NDAN VERİLDİ

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, “Her Üye Bir Üye” sloganıyla başlatılan “2023 seçimlerine kadar 23 milyon üye” çalışmalarına ilk olarak Gümüşsuyu Mahallesi’nden başladı.

“Yüz Yüze 100 Gün” çalışmalarına üye ziyaretlerini de ekleyen Beykoz Teşkilatı, ilçedeki 46 bin üyeyi tek tek ziyaret edecek.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Burak Karaçam ile 3 Kademe teşkilat mensupları ve meclis üyeleri, her üyeye Teşekkür Belgesi takdim ederek, AK Parti’ye üye olmayanları da AK Parti ailesine kazandırmak hedefiyle 2 adet üye formu teslim edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder