22 Eylül 2022 Perşembe

BEYKOZ MERKEZDEKİ YANGININ İZLERİ SİLİNMEYE ÇALIŞILIYOR, SEVAL TEYZE DARÜLACEZE'YE GİTMEK İSTEMEDİ


Beykoz İlçe Merkezinde bulunan Ahşap binada başlayan yardım yandaki binalara da sirayet etmişti.

Yangından İtfaiye Memurları tarafından kurtarılan Anne-Oğul 86 yaşındaki Seval Kök ile 63 yaşındaki Orhan Kök'ün kiracı olarak ikamet ettikleri mahalleden ayrılmak istemiyor.

Mahalledeki komşularından birinin girişimi ile Darülaceze'de yer bulunan Seval Kök tüm ısrarlara karşın mahalleyi terk etmek istemeyince komşularının evlerinde kalmaya başladı.




Yangının olduğu ikamet ettikleri eve gelip manzarayı gören yaşlı kadının oğlundan başka bir yakının da olmadığı vatandaşlar tarafından ifade edildi.

Yangın yerini dün akşam saatlerinde Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'da ziyaret edip bilgi aldı ve yardımcı olacaklarını ifade etti.




Öte yandan yangına muhatap olan anne ve oğlunu yakından tanıyan mahalle sakinlerinden bazıları ise kesinlikle mahalleden ayrılmak istemediklerini ancak bu konuda da zorla alıp götürme gibi bir durumun olmayacağını söyleyip anne oğul için bir ikamet yapılması talebinde bulundu.



Komşularında geçici ikamet eden anne-oğulun yer bulunduğu Darülaceze'ye gönderilmeleri için iknalar da fayda sağlamıyor.

Bu arada yangın yaşanan binanın tam karşısındaki evde alev nedeni ile pencerelerinde hasar oluşan bina sakinleri de gün boyu temizlik yaptı. bölgede öğleden sonraki saatlere kadar itfaiye ekibi bulundu. Ekip çalışırken Beykoz merkezinden sokağa bağlanan yol Beykoz Belediyesi ekiplerince kapalı tutuldu.

ER-HA BEYKOZ



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder