12 Eylül 2022 Pazartesi

AYAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ


Beykoz İlçe Spor camiasının tanınmış simalarından olan Ali İhsan Ayar, futbolculuk kariyeri de olan oğlu Abdurrahman Ayar'ın mutlu gününe gelen dostlarına teşekkür mesajı yayınladı.

Ali İhsan -Fatma Ayar Çiftinin oğulları Abdurrahman ile Sevim-Habib Özlük çiftinin kızları Gamze'nin düğün töreninde Beykoz İlçesinin siyaset, spor, stk camiasının tanınmış simaları hazır bulundu.



Spor camiası ise başta Ali İhsan Ayar'ın da Yönetim kurulunda yer aldığı Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu olmak üzere birçok kulüp temsilcisi ile temsil edildi.

Ayar ailesi adına Ali İhsan Ayar, Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımla teşekkürlerini iletirken, şu ifadelere yer verdi ;



Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarımıza komşularımıza spor camiası içindeki dostlarımıza ayrıyeten Beykoz Ak Parti İlçe Başkanı sayın Muhammed Hanefi Dilmaç Beye bizleri kırmayıp davetimize icabet eden doğduğum ilçe olan Hendek Belediye Başkanı sayın Turgut Babaoğlu'na Bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder