11 Eylül 2022 Pazar

BEYKOZ 1908 A.Ş. KAPTANI AHMET ALKAYA, " HER GEÇEN GÜN DAHA DA İYİYE GİDİYORUZ "


Beykoz 1908 A.Ş. takımının A Takım düzeyindeki son şampiyonluğunda Takım Kaptanı olan Ahmet Alkaya, yeniden döndüğü Sarı-Siyahlı takım ile bir kez daha aynı tabloyu yaşamak istiyor.

2022-23 Sezonu hazırlıklarını antrenman ve hazırlık maçları ile devam ettiren Boğaziçi ekibinde kurulan güçlü kadroya vurgu yapan Kaptan, tek ihtiyaç duydukları şeyin zaman olduğunu söyledi...




" Takımda sakatlığı ve de idman eksikliği olan arkadaşlarımız var ve lig maçları başlayıncaya değin İnşallah tam kadro hazır hale gelmiş olacağız. Takımın başında Zafer Öğer gibi son derece deneyimli bir ismin olmasını çok büyük bir avantaj olarak görüyorum. Bu forma altında yaşadığım şampiyonluğu bir kez daha yaşayıp aktif futbolculuk yaşantıma mutlu bir son vermek istiyorum. Takıma yeni gelen arkadaşlara ne kadar büyük bir camiaya geldiklerini, müthiş bir taraftar desteği olduğunu her fırsatta anımsatıyorum. Çok yetenekli isimler kadroya katıldı, lige güzel başlayıp güzel bitirmek istiyoruz." 

Diye konuşan Kaptan Ahmet Alkaya, yapılan hazırlık maçlarında takıma dahil olan isimlerin saha içindeki performanslarının dikkate alındığını söylerken sonuçtan öte buna önem verildiğini söyledi.




Beykoz Stadında geride kalan Kış Mevsiminde yapılan Antrenörlük Kurs sonunda Belgesini de aldığını anımsatan Alkaya, " Benim için Zafer Öğer Hocanın takımın başında olmasını bir başka avantajı da bu. Kendisinden çok güzel şeyler öğreniyorum. İleride bunu yeni görevlerimde fazlası ile kullanacağım " dedi.

Bu arada Ahmet Alkaya'yı yapılan hazırlık maçlarında geçmiş sezonlarda forma giydiği takım arkadaşlarının yanı sıra Antrenörlük Kursundan isimler de takip edip başarı dileğinde bulunmakta. Buna son örnek ise Beykoz Bölges Antrenörlerinden İrfan Avşar'ın ziyareti ile yaşandı. Avşar, hem kurs arkadaşına hem de takıma yeni sezonda başarılar diledi.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder