12 Eylül 2022 Pazartesi

AHMET KARAOSMAN DA YENİ SEZONDA " BEYKOZ 1908'DEYİM " DEDİ


Beykoz 1908 A.Ş. Transferde tabiri caizse dur durak bilmiyor...

Boğaziçi'nin Asırlık Çınarı 2022-23 sezonu için aralarında deişik yaş gruplarında milli futbolcuların da olduğu isimler ile kadrosunu neredeyse tamamen yenilemişti.

Beykoz 1908 A.Ş. tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılan son isim ise Ahmet Karaosman oldu...


BEYKOZ'A HOŞ GELDİN AHMET KARAOSMAN

Kulübümüz, 2022-23 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, orta saha oyuncusu Ahmet Karaosman ile sözleşme imzalamıştır.
Futbola 2005 yılında Selimiye' de başlayan 25 yaşındaki Ahmet Karaosman kariyerinde 6 lig şampiyonluğu, U 16 Türkiye ikinciliği ve U 17 Türkiye şampiyonluğu yaşadı.
Daha sonra Çekmeköy Belediyespor’da başarılı bir sezonun sonunda BAL’a çıkma sevinci yaşayan Ahmet Karaosman, iki sezon Süper Amatör takımlarından Çeliktepe forması giydi.
Çekmeköy Belediyesi Alemdağ ve Gültepespor da başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken bir çok takımın transfer listesindeki Ahmet Karaosman güçlü fiziği, teknik kapasitesi ve hava topu hakimiyeti ile ön libero mevkiinde görev yapmakta.
Ahmet Karaosman yaptığı açıklamada; Beykoz 1908 gibi hedefi şampiyonluk olan bir takıma gelmekten dolayı çok mutluyum. Bu büyük camianın formasını giymek taraftarımız önünde mücadele etmek için sabırsızlanıyorum, transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim dedi .
Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Ahmet Karaosman'a Beykoz Ailesi’ne hoş geldin der, şanlı formamız altında başarılar dileriz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder