12 Eylül 2022 Pazartesi

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA KAPTAN ALİ ÖZTÜRK'DE KERVANA DAHİL OLDU


Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil edecek olan Gümüşsuyuspor'da Takım Kaptanı Ali Öztürk'de yeni sezon için " Ben de varım " diyeler kervanına dahil oldu.

Beykoz ilçesinde sporcu kimlikleri ile ön plana çıkan Öztürk Ailesinin son jenerasyondaki temsilcilerinden olan Ali Öztürk, forma giydiği tüm kulüplerde efendiliği ve sadece işine odaklanmış görüntüsü ile dikkatleri çekmekte idi.

Paşabahçespor, Anadoluhisarı İdmanyurduspor, Beykoz Çavuşbaşıspor, Beykoz Göllü Köyü SK, Ümraniye Hekimbaşıspor gibi takımlarda da başarı ile görev yapan deneyimli oyuncu, Yeşil-Beyazlı ekipte transfer komitesi ile yaptığı görüşmeden olumlu ayrıldı.

Boğaziçi ekibinde Takım Kaptanlarından olan Ali Öztürk, Futbol Direktörü Kamil Çolak'ın güvendiği ve takımda kalmasını istediği isimlerin başında gelmekte idi.

Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş yeni sezon yapılanması kapsamında Ali Öztürk'ün önemli ve kilit isimlerden biri olduğunu söylerken, " Transfer görüşmesinin anlaşma ile sonuçlanması bizleri mutlu etti. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Aramıza bir kez daha katılan Kaptanıma kaza, bela sakatlık olmadığı bir sezon diliyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder