15 Eylül 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR ÇEKMEKÖY'DEN İSMAİL ÜÇKARDEŞ'İ KADROSUNA DAHİL ETTİ


2022-2023 sezonunu iddialı açarak çalışmalarını sürdüren Kavacıkspor, dış transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Teknik Sorumlu Murat Yılmaz’ın raporları doğrultusunda transferleri sürdüren Yeşil Beyazlılar son olarak Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da forma giyen 1997 doğumlu stoper pozisyonunda oynayan yetenekli oyuncu İsmail Üçkardeş ile anlaşarak defansını sağlama aldı.

25 Yaşındaki defans oyuncusu, güçlü fiziğinin yanısıra, ikili mücadele, hava toplarındaki başarıları ve sert şutları ile tanınıyor.

Kavacıkspor Kulüp Tesislerinde imzayı atan defans oyuncusu İsmail Üçkardeş “ Yeni sezonda BAL takılarından Kavacıkspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bana güvenen Murat Yılmaz hocama çok teşekkür eder yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim “ dedi.

İsmail Üçkardeş kimdir?

Başarılı defans oyuncusu futbola ilk olarak 2011 yılında Şile Yıldızspor altyapısında başladı. Yeşil beyazlı ekibin formasını 6 sezon giyen İsmail Üçkardeş daha sonra sırası ile Şilespor, İstanbul Kartal Belediyespor, Şilespor ve Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da formasını giydi.

MURAT NAZİK

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder