13 Eylül 2022 Salı

KELLE İBRAHİM TURNUVASINDA ESKİ PROFESYONEL FUTBOLCULAR DİKKATLERİ ÇEKİYOR


Bu sene 10.düzenlenen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında bir zamanların profesyonel futbolcuları dikkatlerden kaçmıyor.

Bunlar arasında Galatasaray'da Forma giyen Hasan Reis, Beşiktaş takımından tanıdığımız Metin Uzun, Beykoz Takımı ile şampiyonluk yaşamış olan Lütfü Soyer hem nostalji yapıyor hem de oynadıkları takımlara güç katıyorlar.

Metin Uzun Beşiktaş Altyapısından yetiştikten sonra A Takımda forma giymiş ardından birçok profesyonel takımda aktif futbolculuk kariyerini devam ettirmişti. 

Daha sonra Beşiktaş'ta başlayan Antrenörlük kariyerinde pekçok üst düzey takımda görev yapan Uzun Kelle İbrahim Turnuvasında Şampiyonlukta iddialı takımlardan olan Beykoz Kemer 2022 Masterler'da forma giymekte.

Kelle İbrahim Turnuvasındaki eskinin 1.Lig, şimdinin Süper Liginde forma giyen bir başka isim ise Hasan Reis 1980-81 Sezonunda Galatasaray Takımında Yedek Kaleci olan Reis, dönemin Teknik Direktörü Özkan Sümer tarafından 3 kez forvet hattında görev verilmişti. Bunlardan ikisi ise Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi önemli rakiplerdi.



Sonları Beykoz 1908 dahil pek çok takımda Kaleci Antrenörlüğü yapan Hasan Reis, yetiştirdiği başarılı kalecileri ile de bilinen bir değer. Hasan Reis turnuvada İyispor forması giymekte.

Hasan Reis gibi bir başka İyispor Forması giyen isim de Lütfü Soyer...Beykoz takımı ile 1985-86 sezonunda 3.Lig şampiyonluğu yaşayarak Kulüp tarihine geçen isimlerden olan Soyer oynadığı maçlarda gençlik günlerini hatırlattı.



Turnuva kapsamında değişik takımlarda aktif futbolculuk yapmış birçok yetenekli isim de forma giymekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder