14 Haziran 2023 Çarşamba

BEYKOZ MASTERLER, BOĞAZİÇİ MASTELER İLE TAM BİR KADER MAÇINA ÇIKACAK


Master Euro Lig tarafından Paşabahçe Stadında organize edilen Merhum Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvasında B Grubunda haftanın maçı Beykoz Masterler ile Boğaziçi Masterler takımları arasında yarın akşam ( Perşembe ) oynanacak.

Grupta geride kalan hafta sonunda oynanan ve hakem tarafından iptal edilen Anadolu Masterler-Boğaziçi Masterler maçına ait karar 3-0 Anadolu Masterler Takımı lehine tescillendikten sonra Anadolu Masterler Takımı9 puanla zirvedeki yerini sağlama alırken, Boğaziçi Masterler 4 puanda kaldı.



Bu iki takımı 3.sıradan 4 puanla takip eden Beykoz Masterler Takımı ise Yarın ( Perşembe ) 4.Haftanın açılış maçında Boğaziçi Masterler takımı ile son derece önemli bir maça çıkacak.

Sarı-Siyahlı ekipte Başkan Zafer Baş müsabaka öncesinde yaptığı değerlendirmede, " Maalesef geçen hafta müsabakaya gelemedim...futbolcu kardeşlerim yakaladığı avantajı kullanamadı. Artık Boğaziçi maçına tam kadro ile çıkmak istiyoruz. Turnuvada belki de en geniş kadroya sahip olan takımımız ancak bir türlü ideal kadromuzu sahaya çıkaramadık. Emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum. Boğaziçi Masterler maçının önemi orada, alacağımız galibiyet bizi ilk ikiye taşıyacak " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder