16 Haziran 2023 Cuma

İASKF 18.OLAĞAN KONGRESİNDE ALİ DÜŞMEZ BİR KEZ DAHA BAŞKAN SEÇİLDİ


İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 18. Olağan genel kurulunda Ali Düşmez yeniden başkanlığa seçildi.

Önceki yıllarda Başkan ve Yönetime adayların olduğu Genel Kurulların ardından uzun yıllar sonra ilk kez İASKF genel kuruluna tek liste ile girildi. Genel kurul Sarıyer İbrahim Cevahir Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. 

Genel Kurula tek aday olarak giren mevcut başkan Ali Düşmez 1844 genel kurul üyesinin katıldığı kongrede 1664 geçerli oyun tamamını aldı ve yeniden göreve seçildi.



Beykozlu delegeleri de ilgi gösterdiği Genel Kurulda ilçe spor camiasında isimler değişik birimlerde listelere girdi. Ali Düşmez'in Yönetim ve diğer kurullardaki listelerinde bir önceki döneme göre fazla bir isim değişikliği yaşanmadı.

İASKF Yönetimine bir keza daha seçilen Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir Genel Kurulun ardından Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi ;




İASKF NIN 18.NCI OLAĞAN GENEL KURULU TEK ADAYLI OLMASINA RAĞMEN İLÇEMİZ BEYKOZ UN VE TÜM İLÇE SPOR KULÜPLERİMİZİN YOĞUN KATILIMI ILE ÇOK GÜZEL BİR KONGRE OLDU. SN. BASKINIMIZ ALI DÜŞMEZ VE YENI YÖNETİMİ İLE BIR KEZ DAHA BİRLİKTE SECILMENIN GURURUYLA BU KONGRE TÜM SPOR CAMİASINA HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH .



RAKIPLI VE RAKIPSIZ ÇOK KONRELER GÖRDÜM AMA TEK ADAYLI BU KONREDE SPOR KULÜPLERİMİZİN YOĞUN İLGİSİ BENI AYRICA ÇOK MUTLU ETTİ. TÜM SPOR KULÜPLERİMİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BİZLERE OLAN GÜVENLERİNİ GEÇMIŞ TE OLDUĞU GİBİ ONLARI MAHCUP ETMEMEYE VAR GÜCÜMÜZLE GAYRET GÖSTERECEĞİZ . ALLAH TA MAHCUP ETMESİN İNŞALLAH

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder