12 Haziran 2023 Pazartesi

FATİH MUMCU TURNUVASINDA ATIF ŞEŞU ŞOVU DEVAM EDİYOR


Paşabahçe Masterler FK Takımının Süper Lig deneyimli oyuncusu Atıf Şeşu ( Aatıf Chahechouhe ) bir haftalık aranın ardından yeniden döndüğü takımında Galata City Masterler karşılaşmasında sahanın yıldızlaşan ismi oldu.

Takımının Master Euro Lig tarafından düzenlenen Merhum Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvasında takımının Fenerbahçe Masterler FK ile oynadığı maçtaki oyunu ile galibiyette pay sahibi olan Faslı oyuncu ikinci hafta maçında Fransa'da olduğu için forma  giyememişti.

Paşabahçe Masterler FK Takımının 3.Haftada karşı karşıya geldiği Galata City Masterler müsabakasında 3 gol 1 asist ile maçın yıldızlaşan ismi olan Aatıf Chahechouhe maçın ardından özel tebrikleri kabul eden isim idi...

Fransa'da doğan ve bu ülkede futbolculuk kariyerine başlayan Fas asıllı oyuncu 2012-13 Sezonunda Sivaspor macerası ile Türkiye'deki kariyerine adım atmıştı.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Karagümrük, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor takım kadrolarında görev yapan deneyimli oyuncu en son olarak Ankaragücü ile aktif futbolculuk kariyerine noktayı koymuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder