17 Haziran 2023 Cumartesi

PAŞABAHÇE MASTERLER FK KAPTANI FATİH ŞEN TAKIMINA HAYAT VERİYOR...


Paşabahçe Stadında devam etmekte olan Merhum Fatih Mumcu Anma Futbol Turnuvasında Paşabahçe Masterler Takımında yer alan Süper Lig deneyimli Fatih Şen oynadığı futbol ve kaydettiği gollerle takımına hayat veriyor!

Paşabahçe Kulübünde futbol yaşantısına başlayan deneyimli oyuncu çok genç yaşta Yozgatspor'a transfer olup Anadolu macerasını başlatmıştı.

Fatih Şen daha sonra Gaskispor ile profesyonel lig kariyerini başlatırken, Gaziantepspor, Kartalspor, Orduspor, Giresunspor, Karşıyaka, Samsunspor, Boluspor, Adanaspor, Adana Demirspor, Pendikspor, Diyarbekirspor, Kahramanmaraşspor, Pazarspor, Yeşil Bursa, Kırşehirspor, Cizrespor, Kızılcabölükspor, Bayrampaşaspor, Mersin 33 FK takımlarında forma giymiş bu sezon başında da yetiştiği Paşabahçespor'a ardından yine Beykoz İlçesi Takımlarından Boğaziçi 1907'de yer almıştı.

Fatih Şen Paşabahçe Masterler FK takımının Küçükyalı Ceday ile yaptığı müsabakada kaydettiği 4 gol ile ve attırdığı goller ile maçın yıldızlaşan bir isim olmuştu.

ER-HA Beykoz'a açıklamada bulunan Fatih Şen, " Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk ancak bir anda 3-0 geriye düşünce afallasak da pes etmedik ve sonuçta haklı bir galibiyete imza atmış olduk. Tabii ki takımım adına 4 gol atmış olmanın mutluluk ve gururu da var, İnşallah kupanın da sahibi olacağız " şeklinde konuştu. 

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder