12 Haziran 2023 Pazartesi

BEYKOZ MASTERLER'DA KAPTAN HAKKI BAŞ, " SON DERECE ÜZGÜNÜZ...FARKLI KAZANACAĞIMIZ BİR MAÇTI "


Paşabahçe Stadında Master Euro Lig tarafından düzenlenen Merhum Fatih Mumcu Futbol Turnuvasında 3.hafta maçında Çengelköy Masterler Takımı ile karşı karşıya gelip müsabakadan beraberlikle ayrılan Beykoz Masterler SK Takımında üzüntü hakim.

Karşılaşmada 3-1 öne geçen ve birçok net pozisyonu bulan sarı-siyahlı ekip kalesinde gördüğü gollerin ardından 3-3'lük skor ile tek puanla yetinmek zorunda kalmıştı.

Maçın ardından açıklamada bulunan Hakkı Baş, " Oldukça geniş ve de iyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olmamıza karşın, gerek sakatlık yaşayan arkadaşlarımız gerekse de değişik nedenlerle maça gelemeyenler nedeni ile tek yedekle çıktığımız Çengelköys maçında galibiyeti hak eden taraf olmamıza karşın maalesef avantajımızı koruyamadık. Son bölümlerde iyiden iyiye yorgunluk hali ortaya çıktı, yedek oyuncularımız da olmayınca bu arzu etmediğimiz skoru getiren golleri kalemizde gördük üzgünüz ama pes etmek yok, avantajlı konumumuz devam etmekte. Boğaziçi Masterler karşılaşmasını kazanırsak her şey lehimize dönecek " diye konuştu.

Hakkı Baş maçın ardından sahaya gelen oğlu Yusuf Mert Baş ile teselli bulurken, maça gelen forma giyen tüm futbolcu arkadaşlarına ve tribünlerden destek verenlere ise teşekkürlerini iletti.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder