14 Haziran 2023 Çarşamba

BEYKOZ'DA 70'Lİ YILLARIN EFSANE YÖNETİCİSİ NECİP KONUKSAY'DAN SİPAHİOĞLU'NA TAM DESTEK VAR


Beykoz Spor Kulübünde Olağanüstü Kongre talebinde bulunup Başkanlık Adaylığını açıklayan Atilla Sipahioğlu'na ilk günlerde 1970'l yıllarda Sarı-Siyahlı Yönetimlerde Yöneticilik yapan efsane isimlerden Necip Konuksay'dan destek gelmişti.

Başkan Adayı Atilla Sipahioğlu yılların tecrübesini yaşadığı İzmir Dikili'de ziyaret ederek özel bir Beykoz forması taktim ederken, Kulübün geleceğine ilişkin görüş aşış verişinde bulundu.

90 Yaşında 5 Kuşak Beykozlu bir aileye mensup olduğunu aktaran Necip Konuksay, Beykoz Spor Kulübünün yıllardır yaşadığı kötü tablodan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.




" Mazisi şereflerle dolu kulübümüzde uzun yıllar yöneticilik yapma şerefine nail oldum. Daha önceleri aynı liglerde oynadığımız takımların hepsi layık oldukları yerlere geldiler. Kimileri Süper Ligde, kimiler ise TFF 1.Liginde yer almakta. Hepsinden büyük hepsinden daha fazla kupa zengini olan bir kulübüz...bugün gelinen noktada mahalle takımları ile oynama durumuna düşürülmüş, bir kişinin inat ve ısrarıyla her geçen gün daha da kötüye gitmekte olan bir kulüp haline gelinmiştir. Atilla Sipahioğlu kardeşimizin Kulüp Başkanlığına talip olması beni fazlası ile heyecanlandırdı ve ümitlendirdi. Beykoz'dan uzakta ama kalbi hep Beykoz'da olan bir abiniz olarak sizin Beykoz'u layık olduğu yere getireceğine en kalbi duygularımla inanıyorum ve başarılar diliyorum " derken sosyal medya hesabından da bu yönde bir paylaşımda bulundu.

Beykoz Spor Kulübü Başkan Adayı Atilla Sipahioğlu ise yılların deneyimi çok değerli bir isim olan yüreği hep Beykoz sevdası ile atan, yıllardır değişik zamanlarda uyarılarda ve önerilerde bulunan Necip Konuksay ile buluşmaktan dolayı hem mutluluk hem de onur  duyduğunu söylerken çıkmış olduğu yolda verdiği anlamlı destekten dolayı teşekkürlerini iletti. 

Bu arada Atilla Sipahioğlu'nun İzmir Dikili'deki evien gerçekleşen ziyarette Beykoz Tribünlerinden İbrahim Durmaz, Hakan Marangoz ve Çağrı Uzun da yer aldı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

3 yorum:

  1. Beykoz ve Şahikaya' in Yaşayan Çınarı Necip Konuksay Ağabeyimiz Allah Sağlıklı Ömürler Versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol mustafam bana moral veriyorsun

      Sil
  2. Saol mustafam bana moral veriyorsun

    YanıtlaSil