29 Kasım 2023 Çarşamba

A.HİSARI İDMANYURDU, KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda mücadele eden Anadoluhisarı İdmanyurdu, maç yapmadan geçtiği Bay haftası sonrasında yola galibiyet serisine yeni ilavelerle devem etme niyetinde.

Grupta haftayı 3.sırada tamamlayan Boğaziçi ekibinde bir üst sırada yer alan İstanbul ve Esenyurt Ordu takımının haftayı puansız kapatması da takıma moral oldu ve aradaki fark ikide kaldı.

Yeşil-Sarılı ekibin Başkanı İlker Güner yaptığı açıklamada, " Bay haftasında her şey tahmin ettiğimiz, beklediğimiz gibi geçti. İstanbul ve Esenyurt Ordu takımının bir Bay haftası da olacak, dolayısı bu da bizi avantajlı kılmakta. Bu arada hafta sonunda deplasmanda onlarla maçımız da olacak. Bu maçtan alınacak galibiyet bize müthiş bir moral-motivasyon katacaktır. İnşallah her şey beklediğimiz gibi geçer " dedi.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımı Antrenörü Burkan Satır da görüşlerini açıklarken, " Hafta sonunda son derece önemli bir maçımız var ve tüm futbolcu kardeşlerim de bunun  farkında. Haftayı maç yapmadan Bay geçtiğimiz için bizim gibi Beykoz Temsilcilerinden o da haftayı Bay geçen Beykoz Yenimahallespor ile bir hazırlık maçı oynadık. İki devrede de tüm futbolcularımıza şans tanıdım. Hafta sonundaki önemli maç için diyeceğim son şey şu ki bu avantajı kesinlikle kaçırmak istemiyoruz. Müsabakaya fazlası ile hazır ve motive olmuş durumdayız. Sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder