28 Kasım 2023 Salı

KANLICASPOR BAŞKANI REMZİ ALİŞAN, " BU GALİBİYETİYİ GÜNLERİN BAŞLANGICI OLMALI "


İstanbul Amatör Liglerinin köklü kulüplerinden olan Kanlıcaspor'a bu sezon bir dokuna bin ah işitiyor gibi...

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grubunda mücadele eden Beykoz temsilcisi geride kalan hafta sonunda sezonun ilk galibiyetine imza atmıştı. 

Kırmızı-Beyazlı ekip evinde konuk ettiği Ortadağspor'u 2-1 mağlup edip 3 puan hasretine son verirken maçın ardından ilk kez yaşana sevinç anları objektiflere yansımıştı.

Kanlıcaspor Kulüp Başkanı Remzi Alişan alınan galibiyetin güzel günlerin başlangıcı olmasını dilediklerini ifade ederken, " Bu sezon bizim için hiçte iyi geçmiyor. Takımın kilit isimlerinde yaşanan sakatlıklar problemleri hem oynadığımız oyunlara hem de skorlara negatif bir etki yarattı. Sakatlık problemlerinin ortadan kalkması ile sahada çok farklı bir Kanlıca izlenecek, bundan herkes emin olsun " diye konuştu.



Boğaziçi ekibinde Teknik Sorumlu Aydın Çaylı ise yaptığı değerlendirmede yaşadıkları sakatlık problemlerine ilişkin paylaşımda bulundu...

" Öncelikle sezonun ilk galibiyetini almamız takım üzerindeki psikolojik baskı ve stresi aldı götürdü...yıllardır Kanlıcaspor'da görev yapıyorum bu seneki kadar sakatlıklar nedeni ile etkilendiğimiz sezon çok azdır. Takımda önemli yerleri olan  Kaptanımız Emre Toksoy, yılların deneyimi ve 38 yaşında gençlere örnek olacak karakter ve yeteneğe sahip Mustafa Keskin, ve sakatlığına karşın sahaya sürdüğümüz Can Keskin dışında Efe'nin de köprücük kemiği kırılması sonrası takımdan ayrı kalması bizi fazlası ile etkiledi. Transferin bitimine az bir zaman kala Kubilay Düzgün ve Yusuf Kayalar'ı takıma kattık. Aldığımız galibiyet takıma farklı bir hava katacaktır. Sakatlıkları bulunan oyuncularımız da sorunlarını atlatıp döndüğünde eminim ki galibiyetler serimiz de başlayacaktır" 

Kanlıcaspor kötü hava şartları nedeniyle ertelenen Tuzla 1954 maçını ise Yarın ( Çarşamba ) Kanlıca Stadında Saat 15.00'de başlayacak karşılaşma ile tamamlayacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder