28 Kasım 2023 Salı

KAVACIKSPOR BAŞKANI ENES KARARMAZ, " ZORLU MAÇTAN 3 PUANLA AYRILMAK GÜZELDİ "


İstanbul Süper amatör Lig 8.Grubunda mücadele eden Kavacıkspor'da hafta sonunda oynanan Tepebağ Kültür maçından alınan galibiyet camiada memnuniyet yarattı.



Yeşil-Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Enes Kararmaz yaptığı açıklamada oldukça dişili bir rakibe karşı mücadele ettiklerinin altını çizerken, " Aynı ayarda, aynı oyun anlayışına sahip bir rakip ile karşı karşıya geldik. İlk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyamasak da son dakikada gelen golle ikinci yarıda gerçek hüviyetimize dönüş yaptık. Bu karşılaşmada rakip fileleri 3 kez havalandıran Arda Tuzluoğlu başta olmak üzere tüm takımı kutluyorum. Hafta sonunda Küçükçekmece Tokat Bereketli deplasmanına çıkacağız. Buradan çıkaracağımız 3 puan bizi grupta zinde tutacak, iddiamıza güç katacaktır " şeklinde konuştu.



KODALAK, " GRUPTA HİÇBİR MAÇ KOLAY DEĞİL "


Kavacıkspor Teknik Sorumlusu Erdem Kodalak ise yaptığı değerlendirmede, " Karşımızda Tempomuza tempo ile karşılık veren bir rakip bulduk. Futbolcularımız biran olsun oyundan kopmadı, sabırla golü bekledik. Attığımız ilk golün zamanlaması da bize ekstradan motivasyon kattı. Sonuçta 3 puan alan taraf biz olduk. Hafta sonu çıkacağımız K.Çekmece Tokat Bereketli maçı hazırlıklarız başladı. Grupta çıktığımız hiçbir maç kolay geçmediği gibi çıkacaklarımız da aynı konumda olacak " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder