28 Kasım 2023 Salı

BEYKOZ ÇİĞDEMSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR


İstanbul 1.Amatör Lig 13.Grubunda haftanın sürprizini yaparak namağlup durumda olan Grup Lideri Girne Gençlik'i konuk eden Kavuniçi-Yeşilli ekipte oldukça neşeli bir durum söz konusu...


Beykoz temsilcisinde Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir yaptığı haftalık maç sonu değerlendirmesinde öncelikle soğuk havaya karşın tribünlere gelip destek olan taraftarlarına teşekkürlerini iletirken, " Bir başkan olarak geride kalan hafta sonunda yaşadığımız güzel görüntüleri unutmak mümkün değil. Oldukça soğuk bir havada oynanan maça karşın Paşabahçe Stadını dolduran taraftarlarımız için ne desek boş kalır. Belki de Beykoz ilçesinde tribünlerin dolu olduğu ilk sıradaki maçı yaşadık gibi. Tabii ki bu güzel tabloyu karşılıksız bırakmayan futbolcu kardeşlerim de grubun güçlü temsilcisi Girne Gençlik gibi namağlup takımı farklı şekilde mağlup ettiler. Bu galibiyet üzerimizdeki bütün stres aldı götürdü. Maç sonunda yaşanan güzel tabloda her şeye değerdi " diye konuştu.



Hafta sonunda oynayacakları Fikirtepe Dumlupınar maçının öneminde de vurgu yapan Başkan Gökdemir, " Bizim için sezonun kritik maçlarından biri olacak gibi. Galip gelmemiz durumunda puanları eşitleyecek ve üst sıralardan da kopmamış olacağız. Bu önemli maçın hazırlıkları da başladı. Moral-Motivasyonumuz üst seviyelerde. Futbolcu kardeşlerimiz maçın ne derece önemli olduğunun da farkında. Girne Gençlik maçında aldığımız galibiyete şaşıranlar için diyeceğimiz o ki bizi izlemeye devam edin. Yeter ki saha içindeki mücadeleye etki edecek durumlar, kararlar olmasın! "  dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder