1 Aralık 2023 Cuma

KAVACIKSPOR'DA TOKAT BEREKETLİ MAÇI ÖNCESİ SON AÇIKLAMA MURAT YILMAZ'DAN GELDİ


Yarın ( Cumartesi ) Tokat Bereketli ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Kavacıkspor'da müsabaka öncesinde son açıklamalar Kulüp Sportif Direktörü Murat Yılmaz'dan geldi.

Yılmaz öncelikle geride kalan hafta sonunda evinde oynadıkları Tepebağ Kültürspor maçına ilişkin açıklamada bulunurken, " Tepebağ Kültür müsabakasında istediklerimizi sahaya yansıtınca kolay bir galibiyet aldık. Tabii ki bunu söylerken de maçın kolaylığını sahada içindeki futbolcularımızın performansı belirledi. Sonuçta bizim gruptaki her takım iyi takım, rakibimiz de aslında iyi direndi am gol bulunca rakibi çözebildik. Tabi süper amatör ligde saha ve iklim şartları sonuca etki ediyor "diye konuştu.


Küçükçekmece Tokat Bereketli SK maçına ilişkin görüşlerini paylaşan Yeşil-Beyazlı Ekibin Sportif Direktörü Murat Yılmaz, "  Tokat Bereketli maçını çok önemsiyoruz ve çok önemli bir viraj olarak görüyoruz. Tüm olumlu ve olumsuz şartları en iyi şekilde kullanıp kazanmak istiyoruz. 3 puanla dönmek en büyük arzumuz. Bunun için de sporcularımıza güveniyoruz. Yarın maçtan galibiyetle ayrılabilmek için bütün tecrübe ve birikimlerimizi kullanacağız " dedi.

K.Çekmece Tokat Bereketli Müsabakası Yarın ( Cumartesi ) Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadında Saat 14.30'da başlayacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder