27 Kasım 2023 Pazartesi

BEYKOZ MASTERLER, LİDER SARIKAMIŞ MASTERLER'A DUR DEDİ ! 2-1


İstanbul Veteranlar Futbol Ligi B Grubunda son haftalarda aldığı galibiyetler ile dikkatleri biranda üzerine çeken Beykoz Masterler Sk takımı bu kez de deplasmanda grubun namağlup lideri olan Sarıkamış Masterler 36 Takımını 2-1 mağlup etti.

Sultanbeyli Stadında oynanan maçta daha ilk dakikada yediği golle 1-0 geriye düşen Sarı-Siyahlılar bulduğu iki golle rakibine hem de evinde ilk mağlubiyetin hüznünü yaşatmış oldu. Beykoz Masterler Sk Takımında Kalede görev yapan Soner Keş yaptığı kurtarışlarla galibiyette en fazla pay sahibi isim olmasını bildi.




Boğaziçi ekibi mücadeleye Kalede Soner Keş, Barış Uzun, Fatih ( Sedat Kaba-Onur Kodalak ), Ramazan Uzun, Menderes Türkoğlu, Hakkı Baş, İsmail Kurtuluş, Birol Öztürk, Hakan Kuş, Kamil Çolak, Cem Karaca'dan oluşan 11 ile sahaya çıktı.

Dk.1 Ev sahibi takımın ilk atağında savunma daha maça ısınmadan Sarıkamış Masterler 36 Takımı bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Dk.6 Konuk takım atağında topla buluşturulan Hakan Kuş, Kalecinin üzerinden mükemmel bir aşırtma ile durumu eşitledi 1-1

Dk.17 Beykoz Masterler takımının kazandığı korner atışında topun başına geçen İsmail Kurtuluş kaydettiği golle durumu 2-1 yaptı.

Kalan dakikalarda mükemmel bir savunma örneği sergileyen Beykoz Masterler SK takımı mücadeleden galibiyetle ayrılıp zirve yarışına ortak oldu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder