29 Kasım 2023 Çarşamba

BEYKOZ ELMALISPOR'UN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ


İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubunda geride kalan hafta sonunda deplasmanda Kavakpınarspor'a farklı mağlup olan Beykoz Elmalıspor'da korkulan başa geldi !

Müsabaka öncesinde Kulüp Başkanı Adem Ünal kadro kurmakta zorlandıklarını söylerken, sakatlıklar başta olmak üzere sınav haftası, iş saatlerinin uymaması gibi nedenlerden dolayı 12 eksik isim ile maça çıkacaklarını söylemişti.

Bordo-Yeşilli ekibin Başkanı Adem Ünal, " Rakibimize bu zorlu şartlar altında ilk yarının sonlarına kadar karşı koyabildik. İlk yarının sonlarında ve ikinci yarının başında yediğimiz 3 gol moral-motivasyonumuza büyük etki etti. Bu tür sıkıntılar yani kadromuzdaki isimlerin yarısı olmadığı zaman istenmedik sonuçların muhatabı olunmakta, tabi ki üzgünüz ama yapacak da bir şeyimiz yoktu. " diye konuştu.

Hafta sonunda Tunusbağı'nı konuk edeceklerini ifade eden Başkan Ünal, " Bu maçta en azından eksiklerimizin yarısı oynayacak gibi. Evimizdeki maçı kazanıp üzerimizdeki bütün stresi atmak istiyoruz. Hafta sonunda çok zorlu hava şartları da yaşanacak gibi. Tüm önlemlerimizi alma gayretinde olacağız" dedi.

Bu sezon yaşadıkları olumsuzluklar nedeni ile ne yapacaklarını şaşırdıklarını ifade eden Başakn Ünal, " Üzerimizdeki bu durumun ortadan kalkması için ya kurban keseceğiz ya da Beykoz'un manevi önderlerinden Yuşa Aleyhisselam'ın kabrine gidip niyazda bulunacağız " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder