26 Aralık 2023 Salı

BEYKOZ İSHAKLISPOR İLK YARIYI LİDER KAPAMAK İSTİYOR


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda ilk yarının bitimi için son iki maça girilirken Lider Beykoz İshaklıspor devre arasına lider girmek istiyor.

Bordo-Mavili ekipte Kulüp Başkanı Ali Cinel öncelikle Beylerbeyi ile oynadıkları ve beraberlikle biten maça ait görüşünü paylaşırken, " 2-0 öne geçtiğimiz maçtan beraberlikle ayrılmak hepimizi üzdü. Liderliğimizin devam ediyor olması tesellimiz oldu. Kırmızı-Kartla eksik kalan takımların daha da dirençli olduğunu bu sezon Alibeyköy ve Beylerbeyi 1911 maçlarında fazlası ile yaşadık" diye konuştu.

2 MAÇLIK SERİYİ FİRESİZ GEÇMEK İSTİYORUZ

Önlerinde iki maçlık yeni bir seri olduğunu ifade eden Başkan Cinel, " Cuma günü yılın son maçımızda Kartalspor'u konuk edeceğiz. Rakibimizin alt sıralarda olması maç olan önemi daha da arttırmakta. Kaybetmeli halinde üstteki takımlar ile aralarındaki fark daha da artacak. Öte yandan biz de Liderliği devam ettirme niyetindeyiz ve maçı kazanıp yeni yoldaki ilk maçımıza daha da moralli, neşeli çıkmak istiyoruz. Dolayısı ile Cuma günü çok zorlu bir maç bizi bekliyor olacak, bunun farkındayız. " şeklinde konuştu.

BAŞKAN TRİBÜN DESTEĞİNDEN MUTLU

Başkan Cinel maçlarında tribün desteği veren Beykozlu futbolseverlere de ayrı bir paragraf açarken, " Önce Cuma Beykoz Stadında ardından 5 Ocak'ta Paşabahçe Stadında beklediğimiz desteği yine göreceğimize eminiz. Beykoz İlçesini başarı ile temsil ediyoruz ve bunu sezonun sonuna kadar devam ettirmek en büyük dileğimiz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder