28 Aralık 2023 Perşembe

DİKİLİTAŞ-KAVACIKSPOR MAÇINDAKİ İNCE VE ÖRNEK OLACAK DETAY


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubundaki hafta içi mesaisinde zirve yarışını yakından ilgilendiren bir müsabaka vardı...

BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri Sahasındaki Dikilitaşspor-Kavacıkspor maçında daha ilk dakika yeni dolmuş iken yaşanan bir mücadele sonrasında Kavacıkspor Takımından Mehmet Yazıcı acı ile yerde kıvranmaya başladı.

Önce Kavacıkspor'un deneyimli Masörü Mehmet Ali Tomar sakatlık anına müdahale etti...durumun ciddi olduğu ortaya çıkınca bu kez de Dikilitaşspor Takımı Fizyoterapist / Masörü Berkay Üstündağ genç oyuncuya müdahalede bulundu.

Saha içinde yapılan ilk müdahale sonrasında genç Futbolcu bölgeye yakın en yakın sağlık kurumu olan Sait Çiftçi Hastanesne Ambulans ile sevk edildi. Buradaki kontroller sonrasında MR çekimi istendi.

Futbol son yıllarda her alanda yaşanan şiddet görüntülerine sahne olurken, işte böylesine sakatlık anlarında centilmenlikler ön plana çıkmakta. Her iki takımın oldukça stres ve iddialı maçında birlikte görev yapan durum değerlendirmesi yapıp ambulans çağıran Mehmet Ali Tomar ve Dikilitaş Masörü Berkay Üstündağ güne not düşecek en güzel kareyi de vermiş oldular...örneklerinin çoğalması dileklerimizle.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder