30 Aralık 2023 Cumartesi

KAVACIKSPOR BŞK.ENES KARARMAZ, " G.O.PAŞA'YI YENİP YARIŞA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ "


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda hafta içi müsabakasında Dikilitaş'a son dakika golü ile mağlup olan Kavacıkspor, Yarın ( Pazar ) evinde konuk edeceği Gaziosmanpaşa'yı yenip yeniden yarışa ortak olma düşüncesinde.



Yeşil-Beyazlı Ekibin Kulüp Başkanı Enes Kararmaz tipik bir beraberlik maçı olarak dikkatleri çeken Dikilitaş maçında yaşadıkları puan kaybını telefi etme düşüncesinde olacaklarına vurgu yaparak, " Ligde çok enteresan sonuçlar alınmaya devam ediliyor. Biz kendi açımızdan bakacak olursak 3 puan hedefi ile gittiğimiz Dikilitaşspor deplasmanından beklenmedik bir skor ile üzgün döndük. Öte yandan Lider G.O.Paşa iç saha maçını mağlup kapattı. Aradan Kartaltepe sıyrılıp grubun yeni lideri oldu. Bu hafta sonunda alınacak skorlar ile zirvede yeni değişiklikler olabilir" diye konuştu.




HEDEF GÜZEL FUTBOL VE 3 PUAN


Gaziosmanpaşaspor maçını çok önemsediklerini ifade eden Başkan Kararmaz, " Belki de sezonun en kritik maçlarından birine çıkacağız. Her iki takım da bir önceki maçlarını mağlup kapattığı için üst üste ikinci kez puan kaybı kesinlikle yaşamak istemiyor. Oldukça genç bir kadromuz var ve bu avantajımızı çok koşarak kapamak istiyoruz. Kavacık 15 Temmuz Şehitler Stadına gelecek olan Beykozlu futbolseverlere güzel bir maç sonunda galibiyet sevinci yansıtmak istiyoruz " dedi.



Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında Yarın ( Pazar ) oynanacak mücadelenin başlama saati 15.00

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder