26 Aralık 2023 Salı

ÇAVUŞBAŞISPOR'DA TEKNİK KADRODAN İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ GELDİ


İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grubunda ilk yarı müsabakaları geride kalan hafta sonunda oynanan maçlar ile tamamlanırken Çavuşbaşıspor'da durumdan memnun bir hava hakim.

Sezonun ilk yarısı sonunda 24 puanla Lider durumda bulunan Kırmızı-Beyazlı ekip en yakın takipçisi olan Pendik Emekspor'a 6 puan fark atmanın avantajına da sahip.

Beykoz Temsilcisinde ilk yarı değerlendirme açıklaması Kamil Çolak ile birlikte Teknik Kadroda birlikte görev yapan Onur Batıgün'den geldi;

" Ligin ilk yarısını tamamladık... çok zor ,temposu yüksek bir o kadar önemli maçlar oynadık bazı maçlarımız +3 puan gibi gözükse de 6 puan değerinde maçlar oynadık ve ligin ilk devresini  grupta lider olarak kapattık. İlk devre takımızın oyun anlayışı , sahadaki mücadelesi, takım oyuncularımızın istekli konsantrelerinden memnun kaldık. İkinci yarı maçlarımıza içerde Tuzla Gençlerbirliği müsabakamız ile başlayacağız. Bu devede de aynı istek ve mücadele ile her maçımız final havasında çıkarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Çok önemli bir avantajımız olduğu ortada olsa da kesinlikle rehavet havası da yaşamak istemiyoruz "

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder