27 Aralık 2023 Çarşamba

PAŞABAHÇE HEM ÜZGÜN HEM DE ÖFKELİ 1-2


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda ilk iki için iddia sahibi iki takımının müsabakasının adresi Gülsuyu Asım Kara Stadı idi.

Normal süresi golsüz kapanan mücadelenin uzata anlarında gelen 2 golle Gülsuyuspor Takımı sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Gülsuyuspor adına atılan ilk gol öncesi topun elle oynandığı gerekçesi ile Paşabahçe Takımının yapmış olduğu yoğun itirazlar sonrasında Boğaziçi Ekibine 3 Kırmızı Kart çıktı.



Stat : Gülsuyu

Hakemler : Uğur Kam, Aykut Sarımusa, Mert Mercan

Gülsuyuspor : Cem, Erkut Samet, Mücahit, Hızır, Yasin, Eren, Tolgahan, Boran, Fatih Mahmut, Sergen Arışan, Ramazan Bal

Yedekler : Batuhan, Abdullah Dinibütünoğlu, Faruk, Resul Yakub, Buğra Mustafa, Enes, İsmail Faruk, Ahmet Berka, Abdullah Akdağ, Baha Safa

Antrenör : Emrah Araz

Paşabahçe : Ramazan, Mehmet Burak, Kaan Özkan, Recep, Batuhan, Ömer Faruk Kılıç, Ömer Faruk Kar, Emre Şükür, Furkan, Ayhan, Halil İbrahim

Yedekler : Kemal Ata, Caner, Ardacan, Emirhan, Kaan Köksal, Emre Yatan, Yavuz Abbas, Kayra, Gökmen Halis, Ferdi

Antrenör : Aşkın Karadeniz

Goller : Dk.90+2 Sergen Arışan, Dk.90+4 Ramazan Bal




Dk.5 Gülsuyuspor atağında ceza alanına giren Ramazan Bal'ın şutunun Kaleci Ramazan Demir uzanıp kornere çekildi.

Dk.7 Sol kanattan bir kez daha atağa çıkan Ramazan Bal ceza alanına girmeden beklenmedik anda şutunu çekse de top yandan auta çıktı.

Dk.11 Sergen Arışan'ın soldan ceza alanına girdikten sonra çektiği sert şutta top az farkla yandan auta çıktı.



Dk.14 Sol kanattan Gülsuyuspor takımının kazandığı serbest atışta yapılan ortaya iyi yükselen Yasin Korkmaz'ın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dk.27 Ramazan Bal ile kullanılan serbest atıştan gelen topa Mücahit Yerlikaya'nın  kafa vuruşunda kaleye yönelen topu Kaleci Ramazan Demir uzanıp kornere gönderdi.

Dk.45+2 Sol kanattan bir kez daha etkili gelen ev sahibi takımda Ramazan Bal'ın arka direk yönüne yaptığı ortada topla buluşan Sergen Arışan'ın sert şutunu Kaleci Ramazan Demir ön direk dibinde karşılayıp atağı korner ile kesti.

Dk.51 Bu kez sağ taraftan atağa çıkan çizgiye inen Ramazan Bal'ın çaprazdan çektiği sert şutta Kaleci Ramazan Demir ön direkte açıyı kapatıp topun sahibi oldu.



Dk.55 Fatih Mahmut Çepoğlu'nun soldan sarkıp kontrolü sonrasında çektiği sert şutta Kaleci Ramazan Demir topun sahibi oldu.

Maçın bitimi sonrasında 7 dakikalık uzatma anları başladı...

Dk.90+2  Solm kanattan atağa çıkan Tolgahan Korkut topu sürdü çizgiye indi anda topu ceza alanına ortaladı, Ramazan Bal'ı geçen topla buluşan Sergen Arışan yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu Gole Paşabahçe takımı futbolcuları Sergen'in topu elle kontrol ettiği gerekçesi ile yoğun itirazlarda bulundu, saha bir anda karıştı. O anlardan Paşabahçe Takımına 3 Kırmızı Kart çıktı.

Dk.90+4 Topla buluşan Ramazan Bal, oyuna dahil olan Kaleci Kemal Ata Erdemir'in üzerinden topu aşırtarak maçı skorunu ilan etti 2-0

TALİP ERCAN ( ERHA  BEYKOZ )

Fotoğraflar Kadir Küçükay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder