28 Aralık 2023 Perşembe

ÖRNEKKÖYSPOR HEM SAHADA, HEM DE GÖNÜLLERE ÖRNEK BİR VURGU YAPTI


İstanbul Amatör Ligleri U14 Yaş B Kategorisi 37.Grubunda hafta sonunda oynanan 1923 Esenkentspor-Beykoz Örnekköyspor Müsabakasında çok özel ve anlamlı görüntüler vardı.

Gülsuyu Asım Kara Stadındaki karşılaşmayı Beykoz temsilcisi deplasmanda 6-0 gibi farklı skor ile galip kapatırken maç öncesi ise Türk Bayrağı ile maça çıkarken Şehitlerimizi de anmış oldu.




İsmail Türkoğlu'nun Başkanlığını yaptığı, Altyapı Takım Koordinatörlüğünü Anıl Akköse, Takım Antrenörlüğünü Oğuz Keskiner ve Aydın Kurçenli'nin yaptığı Yeşil-Beyazlı ekip vermiş olduğu bu görüntü ile alkışı fazlası ile hak etti ve aldı.

Örnekköyspor Kulüp Başkanı İsmail Türkoğlu yaptığı açıklamada, " Yüreğimizi yakan şehit haberlerinin üst üste gelmesinin ardından Teknik ve İdari Kadro olarak maça Türk Bayrağı ile çıkma kararı alıp uyguladık. Bu vesile ile bu vatan için şehitlik mertebesine ulaşmış tüm askerlerimize rahmet, görevdekilere ise başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah Yar ve Yardımcıları olsun " şeklinde konuştu. 

Stat : Gülsuyu Asım Kara Stadı

Hakem : Doğukan Noneri

1923 Esenkenstpor U14 : A.Samet, Harun Murat, Ahmet Enes, Mert Can, Kadir ( Dk.50 Berat Salih ), Mustafa Hüseyin, Mehmet Sena ( Dk.36 Ahmet Efe ), Serhat, Emir Taha ( Dk.36 Ömer Faruk ), Gökhan, Burak ( Dk.22 Muhammed )

Yedekler : Enes

Antrenör : Ozan Öz

Beykoz Örnekköyspor U14 : Abdullah ( Dk.54 Memo Aras ), Arda, Ege ( Dk.45 Burak Ahmet ), Doğa ( Dk.57 Arda Keleş ), Ahmet Furkan ( Dk.57 Erdinç ), Yağız Doruk, Muhammed Enes, Anıl, Eray ( Dk.45 Halil ), Furkan Hakan, Alper Tunç ( Dk.54 Arda İdris )

Yedekler : Bilal

Antrenör : Oğuz Keskiner

Goller : Dk.9, Dk.16 Anıl Yılmaz, Dk.21 ve Dk.52 Yağız Doruk Yıldız, Dk.33 ve Dk.36 Arda Durgut


TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder