6 Mart 2024 Çarşamba

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN KAVACIKSPOR ANTRENMANINA ZİYARET VAR


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda Şampiyon Dikilitaşspor'un ardından ikini sırayı elde ederken Sal Klasman A Grubunda mücadele etme hakkı eden Kavacıkspor'a ziyaretler ve tebrik mesajları devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı ekibin Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında yaptığı antrenmanlara bir ziyaret geçekleştiren Beykoz Kulüpler Birliği heyetini Kulüp Başkanı Enes Kararmaz karşıladı.

Bisk Başkanı Özdemir öncelikle Kavacıkspor'u Beykoz İlçesini Sal Klasman Grubunda temsil edecek olmalarından dolayı tebrik edip başarı dileklerini iletirken ardından Yeşil-Beyazlı kulüp hakkında onura edici cümleler sarf etti.

" Kavacıkspor Beykoz İlçemizde çok özel yeri olan kulüplerin başında yer almakta. Futbol Okulu ve altyapı takımlar anlamında çok ciddi uğraşlar verdiklerine şahitlik etmekteyiz. u anlamda da ilçemiz çocuk ve gençlerine kapılarını sonuna kadar açmış durumdalar. Bünyelerinden yetişip Profesyonel Lig takımlarına transfer olan başarılı futbolcuları ile de gurur duyuyoruz. Ben önümüzdeki günlerde başlayacak olan İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu maçları öncesinde başarı dileklerimi bir kez daha iletmek isterim. Vaktimiz yettiğince maçlarını takip etme gayretinde olacağız " şeklinde konuştu.

Kavacık Spor Kulübü Başkanı Enes Kararmaz ise yapmış olduğu konuşmada, " Asım Özdemir Başkanlığındaki Beykoz Kulüpler Birliği Temsilcilerinin bizlere mutluluk kattı, iyi niyetli dilekleri için çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Beykoz Kulüpler Birliği Yönetimi adına gerçekleşen ziyarete katılan diğer isimler ise Coşkun Tosun, İlker Güner ve Mustafa Kaya idi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder