3 Mart 2024 Pazar

RİVASPOR'DA NEŞELİ ANTRENMANLAR HAKİM !


İstanbul 2.Amatör Ligde önümüzdeki hafta sonu itibarı ile başlayacak olan maçlar öncesinde Beykoz temsilcileri hazırlıklarına devam etmekte.

Mustafa Kesmen Yönetiminde çalışmalarına hafta sonunda da devam eden Kırmızı-Beyazlı ekipte takıma yeni takviyeler de gerçekleşti.

Beykoz temsilcisinde kadroya son dahil edilen isimler Beykoz Yenimahallespor'dan Buğra ve Furkan ile Çiğdemspor'dan Yunus Emre Erdem oldu.




Takım Teknik Sorumlusu Mustafa Kesmen, liglerin başlamasının bir hafta ileriye çekilmesi sonrasında takıma yeni dahil edilen isimlerin adaptasyon sürecinin tamamlanacağını söylerlerken, " Önümüzdeki hafta sonunda Acıbadem Üsküdar ile başlayacağımız yeni sezonun camiamız ve Beykoz İlçe temsilcilerimiz için hayırlı, uğurlu, kazasız belasız maçlara sahne olmasını diliyorum. Oldukça istekli ve neşeli geçen antrenmanlar lig öncesi beni bir hayli umutlandırdı. İnşallah sezona galibiyetle başlayacağız. İlk maçı evimizde oynayacağımızı bir kez daha hatırlatmak isterim. Riva sakinlerini hafta içinde açıklanacak programın ardından gün ve saati ile maçımıza davet edeceğiz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder