8 Mart 2024 Cuma

KAVACIKSPOR SAL KLASMAN ÖNCESİ YENİ TRANSFERLERİNİ PAYLAŞTI


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubundan Sal Klasman A Grubuna kalan Beykoz İlçesi temsilcisinde takıma yeni dahil edilen futbolcular kamuoyuna duyuruldu.

Yeşil-Beyazlı ekip titiz bir çalışma sonrasında takıma katkı sunacak isimleri belirleyip, anlaşma sağladıktan sonra kadroya dahil ederken bu futbolcular içinde bir de tanıdık futbolcusu var Cenker Coşkun...

Kavacıkspor forması altında TFF Bölgesel Amatör Lig deneyimi de olan 2001 Cenker Coşkun, sezon başında Ayazağaspor'a transfer olmuştu. Beykoz ekibinde Özkaynak Akademisinde futbol başlayan ve değişik yaş grubu takımlarında forma giyen Cenker Coşkun A Takım düzeyinde de attığı sürpriz goller ve oyunu ile dikkatleri çekmekte idi. 

Coşkun yeniden Kavacıkspor'a dönmekten dolayı mutlu olduğunu söylerken takımı ile bir kez daha TFF Bal Ligi deneyimi yaşamak için katkıda bulunmaya geldiği ifade etmekte.



Kavacıkspor'un kadrosuna dahil ettiği bir diğer isim yine Beykoz İlçesinden tanıdık bir futbolcu. Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımında da forma giyen 1999 doğumlu Gökhan Ukşal, İstanbul Bulancakspor ve Yeşilılgaz takımlarında da forma giymişti.


Kavacıkspor takımının bir yeni transferi ise Ayazağaspor'dan...2004 doğumlu Gökdeniz Çakır, Kasımpaşaspor altyapısından yetiştikten sonra A Takım düzeyinde Yeniköy ve Ayazağaspor takımlarında forma giymişti.


Kavacıkspor takımında kadroya dahil edilen isimlerden biri son derece deneyimli biri. En son Çekmeköy Çarşı Takımında forma giyen 1985 doğumlu Orta Saha Oyuncusu Yunus Akman Yeşil-Beyazlı ekip ile anlaşan bir diğer futbolcu oldu. Deneyimli oyuncunun TFF 3.Lig, TFF 2.Lig e TFF 1.Lig ve Ziraat Kupasında 250 Profesyonel maç kariyeri bulunmakta. Bu takımlarda 5 kez de şampiyonluk yaşayan Yunus Akman takıma büyük katkısı olabilecek bir isim.



VOLKAN SİPAHİ

2023-24 Sezonunda aynı grupta mücadele ettiği Gaziosmanpaşaspor takımından tecrübeli oyuncu Volkan Sipahi'de Klasman maçlarında Kavacıkspor'dayım dedi.

1990 Doğumlu olan Sipahi hücum hattındaki en güvenilen isimlerinden biri olacak. Volkan Sipahi'nin TFF 3.Lig, TFF 2.Lig, Ziraat Türkiye Kupası, TFF Bölgesel Amatör Lig dahilprofesyonel statüde 161 maçı bulunmakta.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder