9 Mart 2024 Cumartesi

BİGG SPOR ÖDÜLLERİ TÖRENİ TFF RİVA TESİSLERİNDE YAPILDI


Sporun Başkenti olma yolunda ilerleyen Beykoz ilçesi bu anlamda değişik etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

TFF Riva Tesisler Sosyal Tesislerinde Spor Bakanlığı ve Teknoloji Bakanlığının ortaklaşa düzenledikleri programa spor camiasının renkli isimlerinin katılımı vardı.



TASKK ve İASKF Başkanı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in de katılımcılar arasında olduğu Spor Teknolojilerinde yenilikçi adımlar için  Bigg Spor Ödülleri töreninde Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ta katılanlar arasında idi.



Bakan Osman Aşkın Bak dışında Teknoloji Bakanımız, TFF başkanımız, spor bakan yardımcımız,  başkanımız Ali düşmez, Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Dekanı ve İstanbul Tüfad Şube Başkanı Profesör Dr. Mehmet Yorulmazlar, ülke genelindeki Spor Bilimlerinin  dekanları, rektörleri, milli sporcular, ödüle layık görülen yatırımcılar , Gençlik Spor İl Müdürü Muhittin Özbay ve eski müdürü, şube müdürleri, Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Korkulu, TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi Müdürü Candar Keskin ve iş adamlarının da katıldığı ödül töreni spor dolu sohbetleri de beraberinde getirdi.



TFF Riva Tesislerindeki programın sona ermesinin ardından Beykoz'a ilişkin özel bir bilgi alışverişi vardı. Geçtiğimiz günlerde Beykoz Kulüpler Birliğinin toplantısına ev sahipliği yapan TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesinin yanında yapılacak olan yeni futbol sahası masaya yatırıldı.

Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TASKK ve İASFK Başkanı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, İstanbul Spor İl Müdürü Muhittin Özbay saha ile ilgili detayları konuşlarken, İstanbul'un değişik yerlerinde yapılması düşünülen futbol sahaları da gündeme getirildi. Bu buluşmaya Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir'de eşlik etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder