13 Nisan 2024 Cumartesi

MAHİR TAŞTAN'IN ANNESİ ŞÜKÜVE TAŞTAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI...


Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan'ın Dün ( Cuma ) vefat eden annesi Şüküve Taştan son yolculuğuna uğurlandı...



Paşabahçe Merkez Camindeki Cenaze Namazında Mahir Taştan'ı başta Siyaset dünyasından olmak üzere İlçe Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin de olduğu büyük bir kalabalık yalnız bırakmadı.



Başkan Taştan, Cenaze Töreninin ve merhumenin defin işleminin sona ermesinin ardından Sosyal Medya Hesabından bir paylaşımda bulundu ;



Kıymetli annem Şüküve Taştan'ı Paşabahçe Camisi'nde kıldığımız Cenaze Namazının ardından son yolculuğuna uğurladık. Başımız sağ olsun.

Telefonlarıyla acımızı paylaşan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisi üyelerimize, milletvekillerimize, teşkilat mensuplarımıza, dostlarımıza ve sevenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Cenaze törenimize katılarak yanımızda olan İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik'e, Sancaktepe Belediye Başkanımız Alper Yeğin'e, Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler'e, komşularımıza ve sevenlerimize şükranlarımı sunuyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder