11 Nisan 2024 Perşembe

BEYKOZ MERKEZİN GÜLEN YÜZÜ ŞABAN DENİZMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Beykoz Merkez Mahallesi sakinlerinden Beykoz Futbol Takımı eski sporcularından Şaban Denizmen son yolculuğuna uğurlandı.



Geçtiğimiz aylarda yaşadığı Kalp Sorunu nedeni ile Dr.Siyami Ersek Hastanesinde tedavi gören operasyon geçiren Denizmen normal hayatına dönüş yapmıştı. 







Maalesef hayata tutunamayan sevilen ismin vefat haberi başta spor camiasındaki dostları, ikamet ettiği Şahinkaya Mahallesi ve Beykoz İlçe Merkezinde büyük üzüntü yaşatmıştı.



Merhumun Beykoz Merkez Serbostani Mustafa Ağa Caminde Kılınan Cenaze Namazına geniş bir katılım vardı.




Beykoz İlçe Merkezinin 1970 ve 80'lerdeki dönemin sporcu gençleri, merhumun birlikte forma giydiği takım arkadaşları, Beykoz Esnafları, değişik spor kulüplerinden isimler, Şahinkaya Mahallesinden komşuları ve sevenleri merhumu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 



Cenaze için Beykoz Onçeşmeler Meydanı ve Cami avlusunda Merhum Şaban Denizmen için konuşulan ilk cümle gülen yüzü ve her daim neşeli haliydi.



Cenaze Namazında Merhum ile birlikte aynı dönemlerde sporculuk kariyeri olan isimler ve daha önceki yıllarda forma giymiş birçok eski sporcu yoğunluğunun olması dikkatlerden kaçmadı.




Beykoz Taraftarlar Derneği Başkanı Cafer Baş, Beykoz Masterler SK Başkanı ve Merhum ile aynı dönemde forma giyen Zafer Baş, Beykoz'un Efsane Amigosu dönemin Onçeşmeler Takım Kaptanı Erdoğan Sevinç ( Paypay ),  Beykoz Takımında Şampiyonluklar yaşayan dönemin efsane futbolcuları Lütfü Soyer, Akbabalı Ahmet Kaboğlu, Selman Çolak dışında Ekrem Özsaraç, Sertaç Olcayto, Adnan Ceviz, Hüseyin Geçer, Emre Alev, Metin Demiray, Ümit Kızılyamaç, Necmi Ceviz, Çetin Nalbantoğlu, Aydın Çaylı, Hasan Sinekoğlu, Nevzat Emanet, Ömer Kansak, Zülkifar Büyük, Mesut Tarıcan, Hakkı Baş, Komşuları Koreli Yüksel Narmanlıoğlu, Metin Narmanlıoğlu, Faik Nalbantoğlu, CHP Beykoz İlçe Eski Başkanlarından Aydın Düzgün, Bahadır Yavuz, Eski Esnaflardan Büfeci Aziz Tezcan, Birol Balıkçı Eczacı Hamit Olgun Çoşkuntuna, Beykoz SK Eski Yöneticilerinden Niyazi Özel, Alparslan Özgül, Dönemin Türk Sineması Yardımcı Oyuncularından Galiga Erol ( Çakmak ) sayabildiğimiz aklımızda kalan isimler oldular.










TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder