10 Nisan 2024 Çarşamba

MURAT ARDA - YENİ DÖNEM HAYIRLI OLSUN...



31 Mart seçimleri sonrasında Beykozlu hemşerilerimiz kararını verdi, oylarını kullandı...bu andan sonra Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve ekibine kolaylıklar ve başarılı bir dönem dilemek icap eder...

Bilindiği üzere şahsım Büyük Birlik Partisinin Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak seçimlerde gerek kendimizi tanıtıp, gerekse de projelerimizi aktarma gayretinde olduk. 

Beykozlu sonuçta bir tercihte bulundu ve Alaattin Köseler'e ikinci kez şansını verdi...5 Yıl önce Bağımsız Belediye Başkanı olarak çıktığım yolda bu seçimlerde BBP Adayı olarak oldukça geniş bir sahada çalışma imkanı bulduk. 

Gerçekten de Beykoz'da stresli, endişeli bir yaşam geçmekte ve özellikle işsizlik anlamında her geçen gün katlanmakta olan bir durum söz konusu...binlerce gencimiz işsiz ve büyük bir savrulma yaşamakta.

Seçim dönemimde de sıklıkla dile getirdiğim gibi akla gelebilecek eleman aranan her iş kolu için İlçe Belediyesi diğer kamu ve özel kurumlarla işbirliği yapıp açılacak meslek kursları ile ne kadar insana ekmek kapısı bulmaları için katkı sağlarsa bizler de o kadar mutlu oluruz.

Bize düşen bu andan sonra aynı Murat Aydın Dönemindeki gibi iyiye iyi güzele güzel, yanlışa ise yanlış demek...Alaattin Köseler ilk döneminde edindiği tecrübelerini ikinci döneminde fazlası ile kullanacaktır. 

Özellikle ekibindeki isimlerin halkla ilişkiler anlamında pozitif bir görüntü sergilemesi şart. Bakın Murat Aydın döneminin kapanması sonrasında özellikle Beykoz Belediyesinin değişik birimlerinde görev yapan, çalışan personeller yaşadıkları mobbinge isyanlarını anca anlatabilmekte. 

Evet şahsım için de yeni bir dönem başlıyor, siyaset dünyasından Medya Dünyasına geçiş yapmış durumdayım...Öte yandan uzun yıllardır aramızda sağlık bir dostluğun temelinin atılı olduğu Talip Ercan ile Beykoz Havadis Web Haber Sitesinde bir ortaklığa geçiş yaptık. Vardığımız noktanın her ikimiz açısından hayırla vesile olmasını diliyorum.

Bu süreçte köşe yazılarım ile sizlerle buluşmalarımız olacak...zamanla farklı projelerimizi hayata geçireceğiz...spor haberleri ağırlıklı yer edinecek ancak, özellikle " Özel Röportajlar " ile dikkatleri çekme düşüncesindeyiz.

Bu arada " Ben Gazeteciliğe meraklıyım, Fahri olarak da katkıda bulunmak, bu işin mutfağında pişmek istiyorum " diyenlere kapımız açık olacak.

Öte yandan eski klasikleşmiş Gazete formatlarında yer alan " Okuyucu Mektupları " Bölümümüz de olacak...tabii ki sosyal medya hesaplarımıza bu konuda yapıcı eleştiri ve önerilerinizi bekliyoruz, tek kıstasımız kişisel hakaret ve suç teşkil edecek cümlelere yer vermemeniz...bunu özellikle istirham ediyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder