10 Nisan 2024 Çarşamba

BEYKOZ MERKEZDEKİ BAYRAM SABAHI RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI


Mübarek Ramazan Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Beykoz'da da başta Filistinliler olmak üzere mazlum İslam coğrafyası için dualar ve renkli görüntüler ile kutlandı.

İlçe Merkezindeki bayramlaşma anlarının en yoğun şekilde hissedildiği grup geçtiğimiz günlerde " Beykoz Merkez İftar Programı " na imza atanlar tarafından olandı.

Bayram Namazına doğru Beykoz Merkez Serbostani Mustafa Ağa Cami dolmaya başlarken, program Cami İmamı Yusuf Aydınlı'nın verdiği vaaz ile başladı.



Ardından geçilen Bayram Namazı Huşu içinde kılınırken, cemaatle okunan tekbirler eşliğinde Minbere çıkan Yusuf Aydınlı Hoca, Peygamberimiz Hz.Muhammed ( Sav ) 'in Hadisi Şeriflerini de içeren bir hutbe okudu.



Tekbirler eşliğinde devam eden program Yusuf Aydınlı Hocanın Bayram Duası ile sona erdi.



Cami içinde başlayan Bayramlaşma anları avlu ve Beykoz Onçeşmeler Meydanında devam etti.




Beykoz Merkez Serbostani Mustafa Ağa Camindeki Bayram Namazına önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Başkan Yardımcılarından Fatih Sağlam, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ve bazı eski ve yeni Belediye Meclisi Üyeleri katılım sağlayanlar arasında idi. Murat Aydın Camiden yaptığı bayramlaşmaların ardından ayrıldı.



Beykoz Merkeze bağlı Şahinkaya ve Kemerüstü Mezarlıklarında Bayram Namazı sonrasında yoğunluk yaşandı. 

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder