10 Nisan 2024 Çarşamba

BEYKOZ MASTERLER SK TAKIMINDAN BORA SARMAZ'IN ACI GÜNÜ...ANNESİ VEFAT ETTİ


Beykoz Masterler SK Futbol Takımı sporcularından Bora Sarmaz'ın acı günü...sevilen oyuncu Bayramın ilk günü annesini kaybetti.

Bora Sarmaz'ın Annesi Saynur Sarmaz vefatı ile sevenlerini üzdü. Merhumenin Cenaze Namazı Bugün ( Çarşamba ) İkindi Namazını müteakiben Çağlayan Dere Fevzi Çakmak Camisinde kılınacak. 

Vefat haberinin duyulması ile birlikte başta forma giydiği takımlardan Beykoz Masterler SK Futbol Takımı olmak üzere Masterler-Veteranlar Camiasından baş sağlığı mesajları peş peşe geldi.

Beykoz Masterler SK Başkanı Zafer Baş vefat haberinin alınması sonrasında yaptığı paylaşımda, " Takımız forması giyen değerli ve sevilen kardeşimiz Bora Sarmaz'ın Annesi Saynur Sarmaz'ın vefat haberini üzüntü ile almış bulunmaktayız. Başta Bora Kardeşimiz olmak üzere aile fertlerine, akraba ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz, Mekanı Cennet olsun...Allah Rahmeti ile muamele eylesin " diye ifadede bulundu.

Biz de ERHA Beykoz olarak aynı duygu ve düşünce içinde Bora Sarmaz'a Sabr-ı Cemil niyaz ederken, Merhume Hanfendiye Rahmet dileklerimizi iletiriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder