21 Mart 2019 Perşembe

BEYKOZ OKULLARARASI HENTBOL MÜSABAKALARI GÖRKEMLİ BİR TÖREN İLE TAMAMLANDI


2018-19 Eğitim-Öğretim Döneminde Okul Spor Müsabakalarında bir kategoride daha kapanış ve Kupa Töreni vardı. Yaklaşık iki buçuk aydır devam etmekte olan ve 23 Okuldan Takımlarının yanı
sıra 453 sporcunun iştirak ettiği karşılaşmalar sonrasında Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda büyük bir izleyici kitlesi önünde önce sezonun son maçı olan Yıldız Erkekler Final müsabakası oynandı.




Oldukça zevkli ve heyecanlı geçen maçın ardından son şampiyon da Ziya Ünsal Ortaokulu olarak belli oldu. Kupa Merasimi için gelen Üsküdar Belediyesi Folklor Topluluğu Karadeniz Yöresi Ekibi, güzel bir program yaptıktan sonra protokolü oluşturan isimlerin de katılımı ile dereceye giren tüm takımlara Kupaları ve Madalyaları Taktim edildi.





Programda ilk konuşmayı Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk yaparken, öncelikle takımlarının THF Erkekler Hentbol Süper Liginde 4.sırada oluğunu hatırlatırken, Avrupa Kupalarına kala yolunda iddialarının devam ettiğini söyledi ve ardından Türkiye Kupasında da Yarı Finalist takımlardan biri olduklarının altını çizdi. " Beykoz Belediyespor olarak Hentbol Sporuna yapmış olduğumuz emeklerin karşılığını almaya başladık. Bugün bu salonda bizler de gerçekten de gurur yaşatan bir tablo var ve ileride burada kendilerini izlemeye gelen, biraz sonra da madalya ve kupa dağıtımlarında aramızda olacak olan abilerinizin yerlerini almaya başlayacaksınız. Çocuklarını bu spora yönlendiren bununla da kalmayıp bugün olduğu gibi her zaman onların yanlarında da olan ailelerine teşekkürlerimi iletmek isterim " diye konuştu.



Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı,Beykoz Belediyespor Kulübünün Hentbol Şubesini kurmasından sonra ilçede müthiş bir potansiyelin yakalandığına şahitlik etmek gerçekte de güzel. Beykoz İstanbul'da Sporun Merkezi haline gelmekte, İlçeler bazında değişik spor dallarında bu kadar çeşitlilik yaşanmış ise İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün yoğun çalışmaları ve de Müdürümüz Bülent Küçük'ün de hakkını teslim etmemiz gerekir. Öte yandan Beykoz Belediyespor Hentbol Takımının hem ligde hem de kupada çizmiş olduğu başarılı tablo çocuklarımızı da ateşleyecektir, onları örnek alacaklardır. Bugün burada 450 sporcu var ama bu sayıyı İnşallah 4500'e çıkaracağız. Beykoz Belediyesi de ilçedeki sportif faaliyetlere büyük bir destek vermekte. Bugün burada bulunan tüm takımlarımıza, öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerine başarılar diliyorum. Çok güzel bir turnuvayı da ha geride bıraktılar " şeklinde konuştu.





Türkiye Hentbol Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Nezih Kayıarslan ise uzun yıllardır Hentbol Sporunun içinde olan biri olarak Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda şahitlik ettikleri tablonun son derece anlamlı, güzel ve gelecek adına da sevindirici olduğuna dikkat çekerken, " Beykoz Belediyespor Hentbol Şubesini kurup, faaliyetlerine başladıktan sonra Kulüp Yönetiminden Hentbol Sporunda Marka bir Kulüp haline gelecekleri yönünden verilen mesajları çok iyi hatırlıyorum. Bu iddianın altının fazlası ile doldurulmuş olduğunu ve Beykoz'da yüzlerce Hentbol Sporcusunun olmasının Türk Hentbolu için de biz kazanım olduğu düşüncesindeyim. Bugün 23 Okuldan Takımların mücadelesinin sonrasında müsabakalarının kapanış töreninde aranızda bulunmaktan son derece mutlu oldum. Bu tablo gerek İstanbul'daki diğer ilçelere, ve Türkiye'ye örnek olmalı diyorum. Tabii ki bu tablonun oluşmasında Beykoz Belediye Başkanlığının, Beykoz Belediyesi Spor Kulübünün yanı sıra her an onlara destek veren, yanlarında olan değerli bir Kaymakama, İlçe Spor Müdürüne sahip olmalarının da en büyük şanslarından biri olduğunu söylemek istiyorum" diye konuştu.



Beykoz Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Akın Yenigün başarılı bir çalışmaya daha imza atmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, " Beykoz'da Hentbol Sporu artık tutmuştur...geriye dönüp baktığımızda 5 yıllık süreçte yüzlerce çocuk ve gencimizi bu spor dalı ile buluşturduğumuzu görmekteyiz. Bizlere bu süreçte yakından destek olan, proje ortaklığı yaptığımız değerli okul Müdürlerimize,çocuklarını Hentbol Sporuna gönderen Ailelere, Başta Beykoz Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek'e, Kulüp Başkanımız Salim Öztürk'e, sporcularımızı yetiştiren üzerlerinde büyük emekleri bulunan Antrenörlerimiz Salim Öztürk, Çetin Tiryaki, Yunus Emre Aydemir ve değişik süreçlerde bilgi ve deneyimlerini sporcularımız ile paylaşan A Takım Sporcularına, Kulübümüz Hentbol Şube Başkanımız olan ve Kulüp Başkanlığını yapmakta olduğu Kanlıcaspor'da Hentbol Şubesini kuran Ali Esat Yaşar Başkanımıza, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük'e, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kazım Bozbay'a, en kalbi duygularımla teşekkürlerimi iletmek isterim. 



Artık Hentbol Sporunda Markalaşma sürecimizde önemli eşiklerden birini aşmış durumdayız. Hedef çıtamız daha da yüksek olacak. Bugün Okullararası Şampiyonamıza 453 sporcumuz değişik takımlar ile katılım sağlamış ise Değerli Kaymakamımız Ahmet Katırcı'nın da ifade ettiği gibi bu sayı  neden 4553 olmasın. Ayrıca Kupa Merasiminde bizleri yalnız bırakmayan Türkiye Hentbol Federasyonu İstanbul İ Temsilcimiz Nezih Kayıarslan'a katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz " diye konuştu.





MİNİK ERKEK(ilkokul )
Final Grubu
1. Defterdar io
2. Kavacık Borsa io
3. Halide Edip io
4. Fatin Hoca io

MİNİK ERKEK(ilkokul )
Klasman Grubu
1 . Ş.İsmail Kefal io
2. Atatürk io
3. Çiğdem io
4. Güzelcehisar io

KÜÇÜK ERKEK (OO)
Final Grubu
1 . Ziya Ünsel oo
2. Paşabahçe oo
3. Ferda Turan oo
4. İshakağa oo

KÜÇÜK ERKEK (OO)
Klasman Grubu
1. Kavacık Borsa OO
2. Atatürk OO
3. Mehmet Emin P. OO
4. Ş.Hasan Kaya OO
5 . Anadoluhisarı OO

YILDIZ ERKEK (OO)
Final Grubu
1. Ziya Ünsel oo
2. M.Emin Pulatkonak oo
3. Ş.Hasan Kaya oo
4. İshakağa oo
5. Paşabahçe oo







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder