20 Mart 2019 Çarşamba

MURAT AYDIN ANADOLUHİSARI İDMANYURDU SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ


Cumhur İttifakı’nın Beykoz Belediye Başkan adayı Murat Aydın, Anadoluhisarı İdman Yurdu’nu ziyaret etti… Kapalı bir özel bir grubun davetli olduğu toplantıya, Beykoz Belediyesi eski Başkanı Muharrem Ergül, Cumhurbaşkanının önceki danışmanlarından eski yöneticimiz Tufan Yenigün, Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor
kulübü yöneticileri, STK yöneticileri, Muhtarlar, Konuya ilişkin Anadoluhisarlılar ve taraftar temsilcilerimiz katıldı.
Kulüp Başkanı Cenk Nur, toplantıya katılanlara, tarihten günümüze Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nü anlatan bir sunum yaptı. Sunum, Murat Aydın ve toplantıya katılanlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı ve dikkatle izlendi. 


Toplantıda söz alan Murat Aydın, Anadoluhisarı ve Beykoz Spor Kulüpleri’nin çok önemli olduğunu ve belediye başkanı seçilirse elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti. Zeytinburnu Belediye başkanıyken spor için gerçekleştirdiği projeleri anlatan Aydın, Özellike buz pateni ve atletizmde kazanılan başarılardan söz etti. Ayrıca spora verdiği önemi belirtti.

Toplantıda, söz alan Anadoluhisarlılar ortak ve öncelikli istekleri olan Anadoluhisarı’na Küçüksu Çayırı’nda tesis ve saha taleplerini yinelediler…

Küçüksu Çayırı’nın tarihsel, kültürel, sosyal ve sportif önemine dikkat çekildi. Kulübün haksızca yıkılan tesislerinin tekrar Küçüksu Çayırı’nda yapılması talep edildi… Ayrıca, çayırda festival, yağlı güreş müsabakaları ve kültürel organizasyonlar ile mısır kazanlarının kurulması istendi. 

Bu talepleri dikkatle dinleyen Murat Aydın notlar aldı ve Eski Başkan Muharrem Ergül’den bilgi aldı. Muharrem Ergül, Hisar halkının taleplerinin doğru ve gerçek olduğunu ifade etti. Tesislerin yapılması konusunda destek olduğunu ifade eden Ergül, Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nün ilk binasının fotoğrafını Murat Aydın’a gösterdi. Bunun üzerine Murat Aydın, Anadoluhisarı Spor Kulübü’ne Küçüksu’da tesis ve saha yakışır, dedi. Ve bunu kaydedin diyerek söz verdi.

Karşılıklı saygı, anlayış ve bilgilendirici bir toplantı için emeği geçenlere, özellikle katkılarından dolayı Tufan Yenigün’e çok teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder