21 Mart 2019 Perşembe

MUHARREM KAŞITOĞLU YALIKÖY'DE NABIZ YOKLADI


Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, önce Beykoz Merkez sonrasında Yalıköy Mahallesinde ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlar ile Beykoz ve ülke gündeme ilişkin kısa sohbetler yapan Kaşıtoğlu, " Birileri Beykoz'da her şey güllük gülistanlık gibi bir algı yaratma peşinde...bir kez daha gördüm ki
Beykozluların geçim derdinden seçimlere bakacak mecali dahi kalmamış, iktidar partisi adayı ise Beykozluların mutluluğuna mutluluk katacak projeler peşinde ! oysa bizlerin açıkladığı projelerin her biri ayakları yere basan yapılabilirlik oranı yüzde yüze yakın projeler. Bunların Beykozlulara ne kadar uzak olduğunu bir kere daha anladım. Esnaf kan ağlamakta, Beykoz'da acaba şu anda kaç dükkan boş bilen var mı?



 Beykozlu vatandaşlarımız artık umutlu. Beykoz Merkez mahallemizin çok değerli vatandaşları ile dertleştik, çözümlerin hazır olduğunu, 31 Mart günü gösterdikleri güvenle yeni dönemde marka bir ilçe olacağımızın sözü ile kucaklaştık. Seçim döneminde her gittiğimiz yerde aynı ilgi ve alakayı görmekteyiz. Nereden çıktığı belli olmayan sözde anketler ile Beykozlular psikolojik baskı altına alınmak istemekte, ancak mızrak artık çuvala sığmıyor, bunlara kimse itibar etmiyor. " diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder