17 Mart 2019 Pazar

İLÇE SPOR CAMİASI TAKIMLARI 18 MART ÇANAKKALE ZAFER ANMASI İÇİN SAHADA İDİ

Kavacık 15 Temmuz Şehitleri Stadında hafta sonunda son derece anlamlı bir futbol turnuvasına imza atıldı. Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen turnuvanın koordinasyonu ise Kavacık Spor Kulübü Futbol Gelişim Akademisi idi.

13 Yaş Grubunu içeren turnuvaya katılan takımlar ve sporcuları böylesine anlamlı bir organizasyonda bulunmaktan son derece mutlu idi. Çanakkale Deniz Zaferinin 104.Yılı anısına düzenlenen turnuvaya kapsamında mücadeleye çıkan tüm takım sporcularına madalyalar ve belgeleri verildi.
Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük Turnuvaya katılan tüm sporcu ve teknik ekip üyelerine teşekkürlerini iletirken, ” Malazgirt’te Alpaslan’ın dilinde, Surlarda Ulubatlı’nın elinde, Çanakkale cihadının yılında; Zemin kan kırmızı, ay yıldızı ak, O mübarek bayrak, işte bu bayrak! 18 Mart Çanakkale Zaferimiz ..Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün öncülüğünde Kavacık Spor Futbol Gelişim Akademisi koordinasyonuyla İlçemizdeki Futbol takımlarımızın U13 kategorisi sporcularıyla yapıldı…Büyük Zaferin 104.Yılında organizasyonda Emeği geçen Kavacık Spor kulübümüze de teşekkür ederim “

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder