20 Mart 2019 Çarşamba

POYRAZKÖY GENÇLİKELİ SK KULÜP BİNASI TÖRENLE AÇILDI


Beykoz Belediye Başkanlığınca yapımı tamamlanan Poyrazköy Gençlikeli Spor Kulübünün kulüp binası ve sosyal tesislerinin açılışını görkemli bir törenle gerçekleşti. 
Açılış dolayısı ile düzenlenen törende Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Bülent Küçük, Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Ak Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Aslan , Beykoz Belediye Başkanlık Danışmanlarından Muhammed Küçükkonuklar gibi davetliler hazır bulundu.




Poyrazköy Gençlikeli Spor Kulübü Başkanı Abdüsselam Bulut, yaptığı konuşmada, " Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yapılan tesisler tüm halkımıza hayırlı olsun " dedi.

Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük ilçede hizmete giren her bir spor tesisinin kendilerinde huzur ve mutluluk ortamı yaşattığına dikkat çekerek, " Beykoz Belediye Başkanlığımız Poyrazköy Sakinlerinin buluşma noktası olacak güzel bir Kulüp Binasını kulübe tahsis ederek, çocuk ve gençler için sportif amaçlı etkinlik ve projeler geliştirilmesine imkan sağlamıştır. Belediye Başkanımız Yücel Çelikbile'e huzurlarınızda teşekkür ediyorum " dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder