22 Mart 2019 Cuma

MUHARREM KAŞITOĞLU, VATANDAŞLARA BEYKOZ'UN ÜZERİNDEKİ KARA BULUTLARI İZAH ETTİ


Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu artık griye sayım günlerinin başladığı tek haneli günlere gelindiği zaman diliminde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kaşıtoğlu, seçim süresince
oldukça önem verdiği vatandaşlarla bire bir buluşma anlarına yenilerini eklerken, 31 Mart Seçimlerinin Beykoz açısından Köprüden önceki son çıkış olduğu iddiasını yineledi.

" Beykoz’un değerlerine sahip çıkan, bizim onlara oy hesabıyla bakmadığımızı ve bu kadar hizmeti Beykozluya hizmet için yaptığımızı bilerek “Beykoz'un gururu” gibi gurur verici bir söylem ile seslenen kıymetli büyüklerimize teşekkür ederim. Bizler Allah indinde de Beykoz için yapılmakta olan kötü senaryoları gittiğimiz her yerde anlattık. Beykoz üzerinde oyunlar düşünenleri açığa çıkardık. Takdir Büyük Halkımızındır " diye konuşan Kaşıtoğlu 5 Yıldızlı Saadet Projeleri adlı broşürü de binlerce Beykozluya hem kendisi de dağıtmak sureti ile hem de vatandaşlar ile kimi zaman el sıkışarak kimi zaman samimi bir sarılma ile mevcut ve gelecekteki tabloları izaha çalışma gayretinde oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder