17 Mart 2019 Pazar

COŞKUN TOSUN, " BEYKOZ TERK EDİLMİŞ BİR SURİYE KASABASINA BENZİYOR "


Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Hafta Sonun son programını Şahinkaya'da bulunan Ordu Mesudiye Beşbıyık Köyü Derneğinde gerçekleştirdi.



Tosun, Partisinin Mevcut Belediye Meclisi Adaylarından Gülay Demirel ve Aydın Habil'in yanı sıra Belediye Meclisi Üyesi Adaylarından bazı isimlerin de hazır bulunduğu toplantıda 31 Mart Seçimlerinin ardından 1 Nisan Sabahından itibaren Beykozluların " Ohh deyip derin bir nefes alacağı " iddiasında bulunurken, Beykoz'un mevcut konumuna da ilginç bir bezetmede bulundu ve, " Beykoz 30 sene öncesine dönmüş durumda, adeta terk edilmiş bir Suriye Kasabasına benziyor " dedi.



Beykozluların, ötekileştirilmekten, ayrıştırılmaktan, hakaret işitmekten bıkıp usandığını söyleyen Coşkun Tosun, " Bizim Yönetimimizde hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız, hakaret bizden duymayacaksınız. Beykoz'da yıllardır yarım-yamalak yapılan bir 2B uygulması dışında sorunların çözümü için bir tek adım atılmadı, bir arpa yolu yol alınmadı. 35 Yıllık Memuriyet hayatı, 25 yıl Değişik görevlerde Belediyede görev yapmış bir kardeşiniz olarak, bizlere -Artık elini talın altına koy- diyenlere kayıtsız kalmayarak yola çıktık. Beykozlulara hep bir bahane ürettiler, vatandaşlarımız artık her şeyi görmekte ve bu seçimlerde bir kırmızı kart göstermekte kararlı. İnnaı nereye gitsem, hangi programa katılsam Beykozlular kan ağlamakta.16 Yıldır Beykoz'da hiçbir derde derman olmayan, çözüm ürtmeyenler şimdi çıkmış gelin bize bir 5 yıl daha verin bu kez kesin çözeceğiz diyerek milletin aklı ile adeta alay etmekte " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder