21 Mart 2019 Perşembe

KASTAMONULULAR MURAT AYDIN İLE BULUŞMADA SALONLARA SIĞAMADI

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatının beşinci ve sonuncusunu yaptığı ” Memleket Buluşmaları ” kapsamında İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde Kastamonulular ile bir araya gelindi. Müthiş bir ilginin olduğu ve kurulduğu günden beri en yoğun günlerinden birini yaşayan tesiste, Kastamonulular tabiri caizse salonlara sığmadı.


Ak Parti İlçe Yönetimi ve özellikle de Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, akşam programından son derece keyifli ayrılırken, İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ise Kastamonuluların göstermiş olduğu büyük ilginin seçimler için çok net bir mesaj verdiği kanısında idi.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, yaklaşık 2000-2500 civarındaki Kastamonuluları masalarında tek, tek ziyaret ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti. İBB Beykoz Sosyal Tesisinde iç ve dış tüm bölümlerde masaların tamamı yetmediği gibi birçok Kastamonu da programı ayakta takip etti.

Öte yandan Cumhur İttifakı kapsamında Beykoz’da birlikte yola çıkan MHP Kanadı da programa katılım sağlayarak, Cumhur İttifakının bir diğer partisi olan Ak Partililer ile birlik ve beraberlik mesajlarını fazlası ile verdiği gibi MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman‘da konuşmasında bu konuya dikkatleri çekti.

Kastamonulular ile buluşmada Beykoz Belediye Meclisi Adaylığı bulunan Kastamonu Kökenli isimlerden Gülnur Seçer, Adem Ova, Mehmet Temel, SKM Başkanı'da olan Engin Yıldız ile birlikte gecenin yapılmasında emekleri olan Cemile Sucuoğlu, Fatmanur Kopan, Mete Karabudak ve Muhammed Kartal gibi isimler de Murat Aydın tarafından sahneye davet edildi.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, seçim süresince hemen yer yerde tekrarladığı Beykozlu Beykoz Klacak sözünü 3 kez tekrarladı ve " Hiç kimse yerini satmasın, Beykozluları daha mutlu bir yaşam bekliyor. Bakınız 20 Bin vatandaşımızdan 17.200 kişi 2B Tapusuna kavuştu. Bu konuda Meclisten özel kanun çıkarıldığını yeniden hatırlatmak isterim. Şimdi de kalan vatandaşlarımızın sorunların çözümü için öncelikle İmar Barışı Kanunu çıkarıldı, vatandaşlarımız büyük bir ilgi gösterdi, evlerini kayıt altına aldırdı. Bakınız Beykoz'da zenginler ne yapabiliyorsa garibanlar da aynı şeyleri yapabilecek, gariban halkın yapamadığı şeyleri zenginler de yapamayacak." diye konuştu.

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ise programda yaptığı açıklamada Kastamonuluların göstermiş olduğu müthiş ilginin ardından - Biz bu seçimi artık aldık - diyebilirim şeklinde açıklamada bulundu. Dilmaç açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi, " 80 gündür programdan, programa yoğun bir koşuşturma içinde olduk. Memleket buluşmaları kapsamında beşinci ve finali Kastamonulular ile birlikte yapıyoruz. Göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgi nedeni ile sizlerle gurur duyuyorum. Bu buluşmayı gerçekleştiren Kastamonulu Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Uzun yıllar siyasetin içinde olan birisi olarak, 10 ay önce üstlenmiş olduğumuz İlçe Başkanlığı görevimizde arkadaşlarımla birlikte büyük başarılara imza attık. Bu görüntüyü görünce artık açık yüreklilikle söyleyebilirim ki -Biz bu seçimi aldık- Yüzde 60'ı bulacağız diyebilirim. Kastamonuluların Kurtuluş Savaşında göstermiş olduğu özveri, mücadele azmi her türlü takdire şayan idi, şimdi de onların torunları ülke olarak yaşadığımız hassas süreçte, Cumhur İttifakına en büyük katkı sunanlar arasında yerlerini almışlardır. " dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz SKM Başkanı Engin Yıldız ise " Kastamonuların bu geceye en yüksek oranda katılım sağlamak sureti ile kendileri üzerinden politika üretme düşüncesine sahip bazı art niyetlilere, oylarına ipotek koymak isteyenlere en güzel cevabı vermişlerdir. Sağ olun var olun, sizlerle gurur duyuyoruz " şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder