6 Nisan 2021 Salı

BEYKOZ SK YENİ YÖNETİCİSİ MEHMET ŞAHİN'DEN ERHA BEYKOZ'A İLK AÇIKLAMA VAR


Beykoz Spor Kulübü Derneğinde yapılan Kongre sonunda Zeki Aksu Başkanlığında görev yapacak Yönetim Kurulunun yeni üyelerinden Mehmet Şahin ERHA BEYKOZ'a kongre sonrasında ilk röportajını verdi.

25 Yıldır Beykoz'da ikamet eden Mehmet Şahin tanınmış firmalarda üst düzeyde yöneticilik görevlerini yaptıktan sonra kendi firmasını kurmuş ve dünyada kendi alanında 2 firmadan birinin sahibi....işte Mehmet Şahin ve açıklamaları...

" 25 Yıldır Beykoz'da ikamet etmekteyim...aktif bir siyasetçiyim...market ekipmanları ve hijyen işlerini içeren firma sahibiyim. Bu anlamda kendi alanımda Türkiye'de ve Dünyada 2.firamayız. Kulüp Başkanımız Zeki Aksu ile tanıştıktan sonra yapmış olduğu davete icabet edip yeni yönetim kurulunda görev aldım. Bu ana kadar gerek sosyal yaşantımda gerekse çalışma hayatında edindiğim bilgi ve deneyimleri yetkin biçimde Beykoz Spor Kulübü için Beykozlular ve bölge insanları için kullanmaya çalışacağım. Beykoz Spor Kulübü gibi tarihi anlamda çok özel bir yeri olan kulübün daha iyi yerlere gelebilmesi için el ele vereceğiz, futbol takımımızın profesyonel lige çıkabilmesi için mesai harcayacağız. "



" Hayırlısı ile güzel bir işe giriştik ve burada önemli olan iyi bir planlama yapmak, belli plan ve projeler kapsamında yol alabilmek. Yönetim Kurulundaki arkadaşlar ile tanıştık. Yapılacak ilk toplantı sonrasında hızla yol alacağız. Özellikle Beykoz Spor Kulübüne kalıcı gelir kaynakları nasıl kazandırabiliriz, Yerel Yöneticilerden bu ister Büyükşehir, ister ilçe Belediyemiz ve İstanbul Valiliği de olacaktır maddi manevi nasıl destekler bulabiliriz bu konuda da çalışma yapmamız gerekmekte. Burada siyasetin, politikanın olmayacağı tamamen hedefe kilitlenmiş bir çalışma yapılması da şart. Her kuruma, her partiye aynı mesafede olarak onların desteğini bu yolda nasıl alırız bunu ortaya koymalıyız. "

" Beykoz ilçesi bilindiği üzere Türkiye'de çok önemli ailelerin, firmaların ve değişik görev üstlenmiş üst düzey yöneticilerin ikamet ettiği bir ilçe. Tamam kendilerini Beykozlu görmeyebilirler, yoğun bir iş ve çalışma dönemleri yaşayabilirler ama şu bir gerçek ki Beykoz'da ikamet etmekteler. Altını çizmek istediğim bir konu var ki burada tabiri caizse  Beykoz Spor Kulübü endeksli bir hikaye yazılacaksa tüm katmanları buna dahil etme gayretinde olunmalı. " 

" Geçmişte spor ile uğraştım...Voleybol oynadım, ileriki yıllarda ise tenis sporu ile ilgilendim hatta iyi bir tenisçi de oldum. Üst düzey görev yaptığım Phillip Morris firmasının çeşitli turnuvalara tensi takımında yer alıp müsabakalara çıktım. Şu anda sadece yürüyüş sporu ile ilgilenmekteyim. Beykoz Spor Kulübünde Yöneticilik yapmaya başlamak benim için güzel bir deneyim olacak. İnşallah güzel bir çalışma dönemi yaşarız ve Beykozluları mutlu edecek başarılara imza atarız. Tüm Beykozlulara saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. "

TALİP ERCAN / ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder