5 Nisan 2021 Pazartesi

BEYKOZ SPOR KULÜBÜNDE YAPILAN KONGRE SONUNDA ZEKİ AKSU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ


Beykoz Spor Kulübünde yapılan Genel Kurulun ardından Zeki Aksu bir kez daha başkanlığa seçildi. Beykoz Stadında Toplantı Salonunda Pandemi Kuralları gereğince gerçekleşen Kongrenin ardından seçilen Yeni Yönetim birçok yeni isimden de oluşmakta.

Başkan Zeki Aksu'nun açılış konuşması ile başlayan Kongrede daha sonra Divan Teşekkülü için verilen önergenin kabulü ile birlikte Alaattin Kılıç, Mustafa Kaya ve Murat Uysal'dan oluşan Divan göreve başladı.

Kongre duyurusunda da belirtildiği gibi sırası ile maddelere geçilirken önce Saygı Duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı söylendi. Diğer maddelerin geçilmesi ile birlikte Divan Başkanı Alaattin Kılıç'ında ricası ile dilek ve temenniler kısmında söz alan olmadı, sadece Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yöneticilerinden Asım Özdemir Ali Düşmaz'ın mesajını iletti.



Beykoz Spor Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Zeki Aksu ERHA Beykoz'a yaptığı özel açıklamada yıllar sonra profesyonel liglere dönme şansının ortaya çıktığına vurgu yaparken, " Biz bu süreçte Beykoz'un her kesiminden destek bekliyoruz. Önümüzde kısa bir zaman dilimi kaldı, ve bu zaman daraldıkça daralmış olmasına karşın maalesef yeterince destek görmemek bizleri üzmekte. Bir araç düşünün ki bu Jaguar'da olsa fark etmez, dört lastiğinden biri patlamış, görev yapamaz hale gelmiş ise o araç yol kat edemez. İşte biz 4.ayağı oluşturan İlçe Yerel Yönetiminden, Beykoz Belediyemizden yardım bekliyoruz. Arzu ve talebimiz bu yönde. Daha transfere nokta koymuş değiliz, listemizdeki isimleri alabilmek için destek görmemiz de şart. Beykozlu futbolseverlere, Beykoz sevdalılarına da mesaj şu ki gelin kulübünüze üye olun. Son zamanlarda bunu gerçekleştiren tüm Beykozlulara teşekkür ediyorum. " diye konuştu.



Beykoz Spor Kulübü Derneğinde yapılan Kongre sonunda gerçekten de güzel bir yönetim kurulu oluştuğuna da dikkatleri çeken Başkan Aksu, " Ben yeni yönetimde yer alan yaptığımız davete olumlu karşılık verip taşın altına elini koyan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten de çok zorlu ama beklentilerin yüksek olduğu bir dönemde bunu yaptılar. Kavacıkspor ile oynayacağımız ilk maçımıza az bir zaman dilimi kaldı. İnşallah alacağımız galibiyetle Bölgesel Amatör Lige dönüşümüzü pozitif bir enerji alarak taçlandırmak istiyoruz. İlk Maçımızı Beykoz Stadında oynayacağız. Çift devreli sistemde tüm rakiplerimiz ile bir içeride bir dışarıda maçlarımız olacak. Pandem nedeni ile stada seyirci alınamayacak olsa da Beykoz sevdalılarının yüreklerinin bizimle birlikte aynı amaç doğrultusunda atacağını biliyoruz. " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder