20 Haziran 2021 Pazar

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR CENK NUR İLE DEVAM DEDİ....


Beykoz İlçesinin Asırlık Çınarlarından Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünde Olağan Genel Kurul heyecanı vardı.

Cenk Nur Yönetiminde eski günlere dönebilme yolunda mesai harcanan Yeşil-Sarılı Camia bu mesaiye yeni dönemde de devam diyerek Cenk Nur ve Yönetimine güvenoyu verdi. Kongre başlangıcında verilen önerge üzerine yapılan oylama neticesinde Divan Kurulu Özcan Ege, Şeref Özbek, Gülişan Özdemir ve Okan Karaya'dan oluşup görevine başladı.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Merkezinde yapılan Kongrede açıklanan takvim gereği Kongre Maddeleri uygulanırken, Beykoz Temsilcisinde seçilen Cenk Nur Başkanlığındaki yönetime başarı dilekleri vardı.

Kongreye katılan davetli misafirler içinde yer alan Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir yapmış olduğu konuşmada Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün 100 yılı şan mazisi ile Türk Sporunda her zaman farklı bir yeri olmasına vurgu yaparken, " Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Camiasının bu derece kulübüne bağlı ve onun için yoğun bir mesai harcamakta olan bir yönetimi sanırım görmemiştir. Bu genç ve dinamik yönetimin yeni çalışma döneminde de çok iyi işlere imza atacağına inanıyorum. Özellikle bugün genel kurulda okunan detaylı faaliyet raporunun benzerlerini Fenerbahçe, Galatasaray gibi kulüp kongrelerinde görebilir, dinleyebilirsiniz. Ben son yıllarda sayısız Genel Kurullara iştirak ettim, kiminde Divanda görev yaptım, bu kadar başarılı yönetim kurullarına çok az rastladım. Bunun için lütfen bu yönetimi ayağa kalkarak alkışlamanızı rica ediyorum. İnanıyorum ki tarihe geçecek bir yönetim dönemi olacak. " diye konuştu.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün renkli ve en tecrübeli isimlerinden camianın sevilen simalarından Saha Ramazanoğlu'da Asım Özdemir'in yapmış olduğu konuşma sonrasında ayağa kalkarak alkışlayanlar arasında yer alırken duygusal anları da beraberinde yaşadı.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur Türk Sporuna adını başarı ile yazdırmış kulüplerden biri olmalarına vurgu yaparken, kendisi ve çalışma arkadaşları için Kulüp vasıtası ile camiaya yaptıkları ve yeni dönemde de yapacakları çalışmaların bir görevden öte hayat felsefeleri olduğunu söyledi.

" Tabii ki Kulübümüzün yaşamakta olduğu sorunlar, problemler yok mu elbette var. Ancak biz bunları bir yerde tutarken tüm gücümüz ve enerjimizi Anadoluhisarı Kulübünü daha iyi yerlere taşımak üzerine harcamaktayız. Değişik spor dallarında Türkiye'nin değişik kentlerinde her türlü müsabaka ve etkinliklere katılım sağlıyoruz. Başarılı sonuçlara da imza atıyoruz. İnşallah yeni dönemde de aynı şevk ve heyecanla kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapacak daha çok şeyimiz var. "

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünde Genel Kurul son bölümünde yapılan oy kullanımı sonrasında Cenk Nur Başkanlığındaki Yeni Çalışma dönemi şu isimlerden oluşmakta...

Yönetim Kurulu  : Cenk Nur, İlker Güner, Harun Eyibil, Uğur Murat Bayraktar, Tolga Arat, Yakup Türk, Erkan Balkan, Nazım Erdoğan, Sinan Kekeva, Murat Dıragumandan,  Bahadır Ünal, Hakan Arkan, Recep Hisli, Halil Güveli, Cüneyt Yalvaç, Oral Kap, Ali Benli, Ahmet Özçelik, Serhan Turaman, Cihan Coşkun, Serhat Tütüncü, Serkan Acar

Denetleme Kurulu : Muharrem Ergül, Ahmet Şeref Özbek, Asım Özdemir, Ferda Kazancıbaşı, Okan Karakaya, Tamer Dinçer

Haysiyet ( Disiplin )  Kurulu : Prof.Dr Ali Kızılet, Doç.Dr.Mehmet Yorulmazlar, Metin Özkan, Sahanur Ramazanoğlu, Gülişan Özdemir, Fuat Yılmaz

İASKF Delegeleri : Cenk Nur, İlker Güner, Erkan Balkan, Harun Eyibil, Uğur Murat Bayraktar, Yakup Türk



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder