22 Haziran 2021 Salı

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA FUTBOL HEYECANI GERİ GELDİ !


Beykoz ilçesinde Altyapı Çalışmalarına önem veren kulüplerden olan Gümüşsuyuspor'da Yaz Dönemi Futbol Okulu çalışmaları neşe içinde geçmekte.

Kamil Çolak'ın Koordinatörlüğünde başlayan çalışmalarda pratik ve uygulamalı dersler başlarken, uzun süre futboldan uzak kalan çocukların heyecanları ise görülmeye değerdi.



Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş yaptığı açıklamada, "
Tesislerimizde şu sıralar heyecanlı bir koşturma yaşanmakta...bir taraftan Yaz Dönemi Futbol Okulumuz yeniden faaliyetlere başlarken diğer yandan ise önümüzde düzenlenecek turnuvalara ilişkin planlamalar yapılmakta. Gerçekten de hem çocuklar ve velileri hem de bizler bu güzel görüntülere aylardır hasret kaldık. İnşallah bir daha bu tür pandemi süreçleri yaşanmaz. Arada bir açıklık mesafe oldu, evlere kapanan çocuklarımız ilk antrenman günümüzden itibaren üstelik kendi antrenman saatleri bile gelmeden sahaya gelmekte. Deneyimli bir teknik ekip tarafından idare edilen antrenmanlar sonunda altyapımız için de iyi bir kaynak oluşacağı kanaatindeyiz "
dedi.

İleriki günlerde " Beykoz'un Spor Okulları " Yazı Dizimiz kapsamında Gümüşsuyuspor Tesislerindeki Futbol Okulu çalışmasını ziyaret edip görsel ve yazılı röportajlarımızla sizlere aktaracağız.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder