23 Haziran 2021 Çarşamba

OSMAN GÜNAÇTI HOCA " DAN " KOMİSYONUNA 3.KEZ ATANDI


Beykoz İlçemizde Taekwondo Spor denilince akla ilk gelen isimlerden olan Osman Günaçtı Hocamıza yeni bir görev verildi....

Bu güne değin yetiştirdiği Şampiyon ve Milli Sporcuların yanı sıra Milli Takımlar düzeyinde de birçok değişik görevin verildiği başarılı çalıştırıcı en son olarak 7-8-9 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak olan 1.Dan'dan, 5.Dan'a Antrenörlere yapılan Siyah Kuşak Sınavına Komisyon Başkanı olarak atandı. 

Böylelikle Milli Gururumuz Osman Günaçtı Hocamız bu göreve üst üste atanmak sureti ile Türk Taekwondosunda önemli isimlerden biri olmasını bir kez daha kanıtlamış oldu.

ERHA Beykoz'a konuşan Teknik Adam, " Tabii ki bu görevler bize tevdi edilince gurur ve heyecan yaşamamak ne mümkün. Çok uzun yıllardır Türk Taekwondo Sporuna karınca kararınca katkıda bulunma gayretindeyim. Geçmişe dönük baktığımda yetiştirdiğim her bir sporcum ile gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Bunu derken Milli ya da Şampiyonluk yaşamış sporcular ile sınırlı tutmak da istemem. Temmuz Ayı başında yapılacak Siyah Kuşak Sınavında dört bir yandan bu işe gönül ve yıllarını vermiş isimler katılım sağlayacak. Ben şimdiden kendilerine başarı dileklerimi iletmek istiyorum " diye konuştu.

Beykoz İlçesinde bu spor dalında birçok değerli antrenörün görev yaptığına vurgu yapan Milli Antrenör, " Geçmiş yıllarda her yeni jenerasyondan mutlak surette şampiyon sporcular çıkarmayı başarmakta idik. Yeni dönemde de bazı sporcularımın Milli olacak derecede yetenekleri ortaya çıkmaya başladı. Tabii ki bu bir sabır, çok çalışma ve emek harcayan bir konu. Yaz Döneminde birçok çocuk ve gencimizin yine bu spora yönelmeleri bizleri antrenörler olarak da sevindirmekte. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gerek şahsım gerekse de diğer branşlarda emek harcayan tüm antrenörlerimize başarılar diliyorum " şeklinde konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder