26 Haziran 2021 Cumartesi

KILIÇLI MAHALLESİNİN ÇOCUK VE GENÇLERİ SPOR TESİSİ İSTİYOR


Beykoz İlçesinin en dış mahallelerinden birisi orası...merkeze uzak olmanın dezavantajını fazlası ile de hissetmiyor değil...Şile İlçesine yakın bir yer olması nedeni ile de hatırı sayılı gelir geçeni de olmakta.

Beykoz Belediyesinin CHP'li Meclis Üyelerinden ve de spor camiasından gelen bir isim de olan Recayi Çelik geçtiğimiz günlerde İlçemizin eski şirin köyü yeni konumu ile mahallesi ziyaretinde idi.

Recayi Amcalarını bir kez daha yanlarında gören mahallenin çocukları etrafını sararak " Ne oldu bizim saha olayı, bir gelişme var mı ? " diyerek sorularını peş peşe sıralamaya başladılar.

Beykoz İlçesinde eski Köy Statülü birçok mahallede halı sahalar yapılmış iken Kılıçlı Köyü Sakinleri kendilerinin es geçilmesi nedeni ile burukluk yaşamakta idiler...hele ki bunun yapımı için uygun alanları da varken...

Meclis Üyesi Recayi Çelik konuyu yani Kılıçlı Mahallesine bir spor tesisi yapılması için Beykoz Belediye Meclisinde konuyu gündeme taşımıştı...ancak o gün bu gündür bir gelişme yok...

Recayi Çelik bir kez daha Kılıçlı Mahallesi ziyaretinde idi ve çocuk ve gençlere yanında İstanbul Büyükşehir Belediyesinden temin ettiği formaları da getirip dağıttı. Çocuklar neşeli, mutlu ama bir o kadar da buruk, çünkü formaları ile çıkacakları ne bir saha ne de tesis var.

ERHA Beykoz'a açıklamada bulunan Recayi Çelik, " Bu çocuk ve gençlerin bizlerden yani Beykoz Belediyesinden talepleri var. Belediye Meclisimizin bir üyesi olarak isteklerini gündeme taşıdım. İnşallah karşılık bulacaktır. Mahallelerine Futbol, Basketbol/ Voleybol Sahası istemekteler. Kıyıda köşede buldukları her boşlukta top oynamak artık zorlarına gidiyor. Ben buraya ne zaman gelsem hemen etrafımı sarıp bu konudaki gelişmeleri sormaktalar. Yanımda getirdiğim formaları ne büyük heyecan ve keyifle giydiler. Beykoz Belediyemiz ve Başkanımız Murat Aydın bu isteklerine kayıtsız kalmayacaktır diye düşünüyorum. Yeterli alanları mevcut, spor alanı yapılırsa sosyal yaşantılarında önemli bir ivme kazanılmış olacak " diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder